Lifestyle|28.08.2024 21:15

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Παραμένει απούλητη η έπαυλη τους

Newsroom

Εκτός από τις νομικές διαδικασίες ενός -αναμενόμενου - διαζυγίου, οι Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) έχουν να αντιμετωπίσουν και μια ακόμα εκκρεμότητα.

Η έπαυλη των 68 εκ. δολαρίων που έχουν διαθέσει προς πώληση εδώ και πάνω από έναν μήνα δεν έχει βρει ακόμη υποψήφιο αγοραστή. Να σημειωθεί ότι το πρώην ζευγάρι την είχε αγοράσει για 60 εκατομμύρια αλλά έκανε κάποιες μετατροπές που φαίνεται πως αναβάθμισαν την αξία της.

Τι περιλαμβάνει η έπαυλη

Σύμφωνα με τη σχετική αγγελία η έπαυλη, με την ονομασία «Crestview Manor», έχει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια, έναν τεράστιο ξενώνα, σπίτια για το βοηθητικό προσωπικό και τους επιστάτες. Διαθέτει, ακόμα, ένα κλειστό γκαράζ χωρητικότητας 12 αυτοκινήτων και εξωτερικό χώρο στάθμευσης για επιπλέον 80 οχήματα.

Οι επιπλέον παροχές του θυμίζουν πολυτελές resort, καθώς περιλαμβάνουν αθλητικές εγκαταστάσεις με γήπεδα μπάσκετ και pickleball, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, boxing ring, χώρο αναψυχής για τους αθλούμενους και ένα μπαρ. Η πρόσβαση γίνεται μόνο από ιδιωτικούς δρόμους, οπότε ένας παπαράτσι θα δυσκολευόταν να φτάσει μέχρι εκεί.

Μια πιθανή εξήγηση που έχει δοθεί για την έλλειψη ενδιαφέροντος από υποψήφιους αγοραστές είναι η υψηλή τιμή του, δεδομένου μάλιστα ότι πωλείται έναν μόλις χρόνο μετά την αγορά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Λόπεζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου, ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου τους, παραθέτοντας ως επίσημη ημέρα χωρισμού την 26η Απριλίου και ως αιτία τις αγεφύρωτες διαφορές στο ζευγάρι. Την ίδια μέρα, οριστικοποίησε την πώληση μιας ακόμα κατοικίας της, στη Νέα Υόρκη.

Μπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ