Lifestyle|29.08.2024 13:39

Demi Moore: Αναπαριστά ξανά τη σκηνή από το «Striptease» 28 χρόνια μετά

Newsroom

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) έδειξε για άλλη μία φορά την εκπληκτική φυσική της κατάσταση έχοντας ως «όπλο» την εμφάνισή της, αναπαριστώντας την εμβληματική της πόζα στην ταινία «Striptease», ενώ συμπληρώνονται 28 χρόνια από τη στιγμή που η σκηνή «έπαιξε» στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η 61χρονη χολιγουντιανή σταρ πόζαρε καθισμένη σε μια καρέκλα φορώντας μόνο ένα μαύρο σακάκι και ένα σατέν εσώρουχο σε μια αναφορά στην διάσημη ταινία του 1996.

Οι σέξι φωτογραφίες

Πρωταγωνιστώντας στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Interview, η ηθοποιός και η φωτογράφος Πέτρα Κόλινς πήραν έμπνευση από την ταινία για τη φωτογράφιση.

 

Η Μουρ έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ όταν έλαβε 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να ηγηθεί του καστ της ταινίας «Striptease». Αν και η ταινία χλευάστηκε από τους κριτικούς, κατάφερε να αποσπάσει ένα αξιοσέβαστο κέρδος – χάρη στην απήχηση των γυμνόστηθων σκηνών της ίδιας.

Ωστόσο, η ταινία αποτέλεσε μία βόμβα για την καριέρα της, τροφοδοτώντας τις επικρίσεις ότι επιδείκνυε το σώμα της σε υπερβολικό βαθμό.

Ο φαρσέρ Paul Kaye, γνωστός και ως «Dennis Pennis», πλησίασε την ηθοποιό σε ένα κόκκινο χαλί τη χρονιά που βγήκε το Striptease και τη ρώτησε: «Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αν δεν ήταν αχρείαστο και γινόταν με γούστο, θα σκεφτόσασταν να κρατήσετε τα ρούχα σας σε μια ταινία;» Η ίδια δεν φάνηκε να διασκεδάζει με την ατάκα και αποχώρησε.

Τώρα στα 61της χρόνια, συνεχίζει να ποζάρει προκλητικά, με εντυπωσιακά ρούχα ή και μικροσκοπικά μπικίνι και να προκαλεί τον θαυμασμό με την αγέραστη εμφάνισή της και την καταπληκτική φόρμα της.

ηθοποιόςΝτέμι Μουρ