Lifestyle|29.08.2024 13:55

Tyra Banks: Επιστρέφει έπειτα από 19 χρόνια στην πασαρέλα με τα «φτερά» της Victoria's Secret

Newsroom

Η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) είναι έτοιμη να επιστρέψει στην πασαρέλα έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια καθώς το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια θα εμφανιστεί ως μοντέλο της Victoria's Secret στο επερχόμενο σόου.

Η εμπνεύστρια του «America's Next Top Model» πρόκειται να εμφανιστεί στην επίδειξη μόδας του οίκου εσωρούχων, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 15 Οκτωβρίου.

Το βίντεο της αποκάλυψης

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Victoria's Secret στο Instagram. Στο κλιπ, η Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) φαίνεται να μπαίνει στο λόμπι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Εκεί την περιμένει με έναν φάκελο η Τάιρα Μπανκς.

 

Μόλις το μοντέλο γυρνά προς τον φακό, στη μπλούζα που φοράει φαίνεται να γράφει: «Επίδειξη μόδας Victoria's Secret 2024». Αφού δίνει στη Τζίτζι Χαντίντ έναν φάκελο, η Τάιρα Μπανκς της λέει: «Τα λέμε εκεί».

Φυσικά, έπειτα από το βίντεο δημιουργήθηκε παροξυσμός στα σχόλια με τον κόσμο να ανυπομονεί για αυτή τη στιγμή και την Τάιρα Μπανκς να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Εξυπηρέτηση και παράδοση...Tyra Mail».

μοντέλοπαρουσιάστριαΤζίτζι ΧαντίντΤάιρα Μπανκς