Lifestyle|05.09.2024 19:25

Σε άγρυπνο κώμα ο Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του» - Tι είπε η σύζυγός του

Newsroom

Σε άγρυπνο κώμα βρίσκειται ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του να δίνει τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

«Ο σύζυγος μου δεν είναι ακριβώς σε καταστολή, αλλά σε άγρυπνο κώμα. Έχει τραχειοστομία για να μην επιβαρύνεται η καρδιά και τα άλλα όργανά του, αλλά μπορεί να αναπνεύσει και μόνος του», είπε αρχικά η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

«Απλά είναι πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του. Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη και αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή.

Είμαστε όλοι δίπλα του και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει στον Δημήτρη. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει», κατέληξε η ίδια.

Στις 28 Μαρτίου ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή και έκτοτε νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και πλέον στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

ειδήσεις τώραΔημήτρης Κοκοτας