Lifestyle|06.09.2024 09:30

Ειρήνη Μερκούρη: Εγινε μητέρα για πρώτη φορά

Newsroom

Η Ειρήνη Μερκούρη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tlife.gr έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες. Η τραγουδίστρια, που έκανε δυναμική επιστροφή το 2023 συμμετέχοντας στο J2US μαζί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Το κοριτσάκι που απέκτησε με τον σύζυγό της, τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο, έχει φέρει νέες προτεραιότητες στην καθημερινότητά τους. Το ζευγάρι, που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις αναρτήσεις στα social media, ζει την οικογενειακή του ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Eνώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 14 Φεβρουαρίου 2016, εκπληρώνοντας το τάμα τους σε μοναστήρι στη Λέσβο.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η Ειρήνη Μερκούρη είχε αποκαλύψει πώς γνωρίστηκε με τον Γιάννη Κουτσόπουλο, αναφέροντας ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη επισκέφτηκε το ιατρείο του. «Ο Γιάννης δεν με είχε δει ποτέ σε σκηνή πριν γνωριστούμε. Με είδε πρώτη φορά με σορτσάκι και αθλητικά, χωρίς να ξέρει ποια είμαι» είχε δηλώσει χαριτολογώντας.

Η Ειρήνη έχει εκφράσει πόσο πολύ τον θαυμάζει τόσο ως άντρα όσο και ως επιστήμονα, και μάλιστα έχει παραδεχτεί ότι είχε περάσει αρκετές εφημερίες μαζί του, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι για τη δουλειά του.

εγκυμοσύνηπαιδίΕιρήνη Μερκούρη