Lifestyle|06.09.2024 14:13

Shia LaBeouf: Η στιγμή που βρίζει και ετοιμάζεται να παίξει ξύλο έξω από παμπ

Newsroom

Eκπληκτοι έμειναν οι περαστικοί έξω από μια παμπ στο Εδιμβούργο όταν είδαν τον Σάια ΛαΜπέφ (Shia LaBeouf) έτοιμο να εμπλακεί σε καυγά με μια ομάδα ανδρών. Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 31 Αυγούστου και κατέγραψε βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο, ο 38χρονος ηθοποιός, γνωστός από τις ταινίες Transformers, φαίνεται εξοργισμένος, φωνάζοντας «πάμε, είμαι εδώ, μ******» ενώ πετάει το καπέλο του και σηκώνει τις γροθιές του. Ευτυχώς, δύο άνδρες παρενέβησαν εγκαίρως, αποτρέποντας την κατάσταση από το να εκτραχυνθεί.

Ο ΛαΜπέφ βρισκόταν στη Σκωτία συνοδεύοντας τη σύζυγό του, Mia Goth, η οποία συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Guillermo del Toro, «Dr. Frankenstein», η οποία αναμένεται το 2025. Το ζευγάρι εντοπίστηκε τόσο στο Εδιμβούργο όσο και στη Γλασκώβη τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με την Independent.

Την προηγούμενη νύχτα, ο ΛαΜπέφ είχε επισκεφτεί την παμπ Whistlebinkies, όπου, σύμφωνα με τον υπάλληλο του μαγαζιού, ήταν ευδιάθετος και φιλικός με τους πελάτες. Ο υπάλληλος ανέφερε στην εφημερίδα Sun ότι ο ηθοποιός ήταν «πολύ αγαπητός με όλους» την Παρασκευή, προσθέτοντας πως τα γεγονότα του βίντεο έλαβαν χώρα το επόμενο βράδυ. «Ηξερα ότι κάτι είχε ξεκινήσει, αλλά αυτό είναι συνηθισμένο εδώ» σημείωσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάια ΛαΜπέφ προκαλεί αναστάτωση. Το 2014 είχε συλληφθεί στη Νέα Υόρκη μετά από ένα επεισόδιο που προκάλεσε ενώ παρακολουθούσε μια παράσταση του Cabaret, ενώ τρία χρόνια αργότερα συνελήφθη ξανά για ανάρμοστη συμπεριφορά στη Τζόρτζια, για την οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη, δηλώνοντας πως ντρέπεται για τις πράξεις του.

Κατηγορείται για κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του

Το πρόσφατο περιστατικό στη Σκωτία σημειώνεται εν μέσω σοβαρών κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός από την πρώην σύντροφό του, την τραγουδίστρια FKA Twigs. Το 2020, η FKA Twigs υπέβαλε μήνυση εναντίον του ΛαΜπέφ, κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση, ξυλοδαρμό και ψυχική βία κατά τη διάρκεια της σχέσης τους από το 2018 έως το 2019.

«Μπορεί να σας εκπλήσσει να μάθετε ότι ήμουν σε μια συναισθηματικά και σωματικά κακοποιητική σχέση. Ήταν δύσκολο για μένα να το επεξεργαστώ. Γι ‘αυτό αποφάσισα ότι είναι σημαντικό για μένα να μιλήσω. Ελπίζω να μπορώ πραγματικά να βοηθήσω και άλλους να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι, καθώς μοιράζομαι την εμπειρία μου» είχε γράψει τότε η ίδια σε ανάρτησή της. 

ηθοποιόςξύλοΕδιμβούργοπαμπ