Lifestyle|06.09.2024 16:45

Ερωτευμένη ξανά η Reese Witherspoon - Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον νέο της σύντροφο

Newsroom

Η Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) και ο Oliver Haarmann φαίνεται να περνούν αρκετό χρόνο μαζί και η σχέση τους έχει εξελιχθεί σ' ένα ρομαντικό ειδύλλιο, σύμφωνα με το People.

Την περασμένη Τετάρτη (4/9), το ζευγάρι εθεάθη στη Νέα Υόρκη, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγότερο από ένα μήνα. Αυτή τη φορά, παρευρέθηκαν σε μια εκδήλωση για τα εγκαίνια της Assouline, όπου παρόντες ήταν επίσης ο Roger Federer και η Άννα Γουίντουρ (Anna Wintour).

Ο Haarmann, ο οποίος εργάζεται στον τομέα των ιδιωτικών επενδύσεων, εμφανίστηκε κομψά ντυμένος με γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε σακάκι και παντελόνι σε απόχρωση της άμμου, ενώ η Ρις Γουίδερσπουν, που έχει βραβευτεί με Οσκαρ, φόρεσε ένα απλό αλλά κομψό μαύρο φόρεμα, συνοδευόμενο από μαύρα παπούτσια, και κρατούσε ένα μαύρο παλτό.

Παρά τις κοινές τους εμφανίσεις, μια πηγή ανέφερε ότι η σχέση τους είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και παραμένει χαλαρή. Η Γουίδερσπουν και ο Haarmann είχαν φωτογραφηθεί μαζί και στις 30 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη, αφού έφτασαν με ελικόπτερο την προηγούμενη μέρα και δείπνησαν σ' ένα δημοφιλές εστιατόριο στο West Village.

Η Witherspoon, η οποία χώρισε από τον πρώην σύζυγό της, Jim Toth, τον Μάρτιο του 2023 μετά από σχεδόν 12 χρόνια γάμου, είναι προσεκτική με τα νέα ραντεβού της. Μια πηγή ανέφερε ότι η ηθοποιός απολαμβάνει τη νέα της σχέση αλλά παραμένει συγκεντρωμένη στη δουλειά της και στην ανατροφή του 11χρονου γιου της, Tennessee, ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της. Το διαζύγιο της με τον Toth διευθετήθηκε τον Αύγουστο του 2023.

Νέα ΥόρκησχέσηΡις Γουίδερσπουν