Lifestyle|09.09.2024 09:41

Θέμης Αδαμαντίδης: Χώρισε με τη Βαρβάρα Κίρκη - «Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα»

Newsroom

Οριστικό τέλος φαίνεται να μπήκε στη σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη και της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το ζεύγος απασχόλησε αρκετά τη δημοσιότητα δύο χρόνια πριν όταν η Βαρβάρα Κίρκη κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό, με το ζευγάρι να φτάνει στα δικαστήρια για να επιλύσει τις διαφορές του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΟΝ time» το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους πρόσφατα με τον Θέμη Αδαμαντίδη να έχει μετακομίσει από το σπίτι που συζούσαν.

«Δεν μένουμε πλέον μαζί»

Η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε στην εφημερίδα: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Εχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Το 2022, η Βαρβάρα Κίρκη, κατηγόρησε τον τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό της. Λίγο καιρό μετά, υπήρξε επανασύνδεση αλλά χώρισαν ξανά. Τους τελευταίους μήνες έδειχναν να είχαν ξεπεράσει τα προβλήματα στη σχέση τους, αλλά τελικά φαίνεται ότι ο χωρισμός ήταν οριστικός. 

Τον περασμένο χειμώνα, ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στην κάμερα του Πρωινού Σουσού: «Μετάνιωσα που βγήκε στη δημοσιότητα η σχέση μου. Δε θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο».

τραγουδιστήςχωρισμόςΘέμης Αδαμαντίδης