Lifestyle|09.09.2024 11:56

Matt LeBlanc: Εχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις μετά τον θάνατο του Matthew Perry

Newsroom

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) τον περασμένο Οκτώβριο αλλά και όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο μήνα συγκλόνισαν ολόκληρο τον πλανήτη και κυρίως τους φίλους και συναδέλφους του από τη σειρά «Φιλαράκια».

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ, προσπαθούν εδώ και καιρό -με όποιον τρόπο μπορούν- να ξεπεράσουν τον χαμό του αγαπημένου τους συνεργάτη.

Ο Ματ Λε Μπλανκ ωστόσο όπως αναφέρει η Page Six, δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί το πένθος του. Μετά τον θάνατο του Πέρι, απέφυγε κάθε δημόσια εμφάνιση και τις προάλλες απαθανατίστηκε για πρώτη φορά από τους παπαράτσι.

Ο αγαπημένος Τζόι εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή να περπατά έξω από μια έκθεση αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια, φορώντας ένα καπέλο, μαύρο μπλουζάκι και σκούρο τζιν. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται να έχει πάρει ξανά βάρος και να είναι σκεπτικός, με τα ξένα μέσα να σχολιάζουν σε τίτλους πως είναι αγνώριστος.

Το αντίο στον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λε Μπλανκ είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με τον εκλιπόντα ηθοποιό αποχαιρετώντας τον με το δικό του τρόπο.

 

«Μάθιου, με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω, όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια, ενώ βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του, έπειτα από υπερβολική δόση κεταμίνης.

ηθοποιόςΦιλαράκιαΜάθιου Πέρι