Lifestyle|09.09.2024 14:00

Μαρίνα Σάττι: «Εφαγε πόρτα» η Κατερίνα Σαλάκα στη συναυλία της τραγουδίστριας - «Δε μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα»

Newsroom

Eνα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη χθεσινή συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Λυκαβηττό. Η Tiktoker και σύμβουλος ψυχικής υγείας Κατερίνα Σαλάκα - η οποία έχει γίνει γνωστή μέσα από τα βίντεο της στα οποία μεταδίδει θετική ενέργεια - βρέθηκε στο θέατρο και έκανε μία καταγγελία ανεβάζοντας ένα διαφορετικό βίντεο από αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργασία με την TikToker μιας και έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στα social media. Σύμφωνα με την Κατερίνα Σαλάκα, είχαν έρθει σε συμφωνία ν' ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

Μάλιστα, πριν από την έναρξη της συναυλίας ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο ενημέρωσε το κοινό της ότι θα βρίσκεται στη σκηνή του Λυκαβηττού γεμάτη ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Λίγη ώρα μετά όμως ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ήταν εμφανώς αναστατωμένη και με τρεμάμενη φωνή δήλωσε ότι της απαγόρευσαν την είσοδο, ενώ είχαν συνεννοηθεί για την εμφάνισή της στη σκηνή.

«Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δε με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δε με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά, έχω πάθει σοκ, δε μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δε μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο» δήλωσε στο βίντεο της.

Ακολούθησαν και άλλα βίντεο, στα οποία επανάλαβε την κατάσταση που την έχει σοκάρει, λέγοντας ότι δεν την άφησαν ούτε τουαλέτα να πάει.

tiktok videos: katerinasalaka

Όπως ήταν φυσικό τα social media «πήραν φωτιά» με τις δύο πλευρές να στηρίζουν τα εκάστοτε πρόσωπα, με τους υποστηρικτές της Μαρίνας Σάττι να θεωρούν ότι σίγουρα πρόκειται για κάποια παρεξήγηση ή κακή συνεννόηση.

Η Αρμένικη έκπληξη και οι…CHORES

Πέρα από το σκηνικό με την Κατερίνα Σαλάκα, η συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Λυκαβηττό τα είχε όλα. Ένα κατάμεστο θέατρο έπειτα από sold-out, δυναμικά acts αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Η Μαρίνα Σάττι έκανε μία μεγάλη έκπληξη στο κοινό της, καθώς ανέβασε στη σκηνή μαζί της την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Ladaniva Jaklin Baghdasaryan, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Αρμενία στον περασμένο διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε κατακτώντας την 8η θέση. 

 

Η Αρμένισσα τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Jako», με τη Μαρίνα και τους χορευτές της να χορεύουν στη σκηνή συνοδεύοντας την.

 

Λίγο μετά και πριν το φινάλε της συναυλίας το κοινό απόλαυσε ένα μοναδικό στιγμιότυπο. Οι CHORES, το γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα που έχει δημιουργήσει η ίδια η τραγουδίστρια, εμφανίστηκαν στη σκηνή ερμηνεύοντας μαζί με τη Μαρίνα το τραγούδι «Αχ Θάλασσα».

tiktok video: los tsifsis

τραγουδίστριαΛυκαβηττόςΜαρίνα Σάττι