Lifestyle|10.09.2024 10:56

Bruce Willis: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού που πάσχει από άνοια και αφασία

Newsroom

Ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) έχει αποσυρθεί εδώ και μερικά χρόνια από τη βιομηχανία του θεάματος, καθώς δίνει τη δική του μάχη με την μετωποκροταφική άνοια και την αφασία με αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική φροντίδα.

Οι εμφανίσεις του άλλοτε σπουδαίου σταρ της μεγάλης οθόνης είναι όλο και πιο σπάνιες με την Έμα Χέμινγκ, την Ντέμι Μουρ και τις κόρες του, να δίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Οι φωτογραφίες του ηθοποιού

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ηθοποιό να διέρχεται από κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες με ένα αυτοκίνητο, από τη θέση του συνοδηγού φορώντας ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι, ενώ κοιτάζει με το βλέμμα του χαμηλά.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο χολυγουντιανός σταρ βγήκε από το σπίτι σε μια μέρα που ο καύσωνας είχε μαστίσει την Καλιφόρνια με το θερμόμετρο να πιάνει «κόκκινο». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνοδευόταν από σωματοφύλακες.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η μια από τις κόρες του με την Ντέμι Μουρ, Σκάουτ ΛαΡού, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με τον πατέρα της, δείχνοντας στους ακολούθους της, πώς είναι στην υγεία και την ψυχολογία του. Στο κλιπ η Σκάουτ Λαρού Γουίλις, κάθεται δίπλα από τον πατέρα της, του δίνει το χέρι της και εκείνος της δίνει το δικό του. Ο Γουίλις φορά ένα μάλλινο σκουφί και ζεστά ρούχα.

ηθοποιόςάνοιαΜπρους Γουίλις