Lifestyle|10.09.2024 12:37

Κώστας Κρομμύδας για την αδερφή του: «Πέθανε και δεν τη γνώρισα ποτέ»

Newsroom

Ο Κώστας Κρομμύδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλα τα κεφάλαια της ζωής του και της καριέρας του.

Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στα πρώτα χρόνια της προσωπικής του ζωής, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε αλλά και στην απώλεια της αδελφής του.

«Πολύ δύσκολη ιστορία»

«Ήμασταν πέντε παιδιά. Η πρώτη μου αδελφή σκοτώθηκε πολύ μικρή, δεν πρόλαβα να την γνωρίσω. Πολύ δύσκολη ιστορία…» είπε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Ενώ πρόσθεσε: «Όταν έμαθα αυτή την ιστορία – την έμαθα μεγάλος – ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένεια. Το έμαθα στα 7-8 περίπου. Σκοτώνονταν τα παιδιά και πέθαιναν για πλάκα εκείνα τα χρόνια. Οι οικογένειες εκείνα τα χρόνια έκαναν πολλά παιδιά γιατί ξέρανε ότι στην πορεία κάποια θα χαθούν, θα μείνουν πίσω…» σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τον τρόπο με τον οποίο «έχασε» την αδελφή του: «Μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τα μίση υπήρχαν, οι άνθρωποι είχαν όπλα στα σπίτια τους. Τα παιδιά παίζανε στην αυλή, βρήκανε μια χειροβομβίδα και σκοτώθηκε μαζί με έναν ξάδελφό μου», ανέφερε κλείνοντας ο Κώστας Κρομμύδας.

ηθοποιόςσυγγραφέαςΚώστας Κρομμύδας