Lifestyle|11.09.2024 11:26

Νέα σελίδα για τη Jennifer Lopez: Διέγραψε το τατουάζ που είχε κάνει για τον Ben Affleck

Newsroom

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο πραγματοποίησε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) σχεδόν ένα μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck).

Η λατίνα σούπερσταρ φαίνεται να αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή διαγράφοντας πράγματα που της θυμίζουν τον πρώην σύζυγο της. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, αφαίρεσε το τατουάζ που έκανε πέρυσι προς τιμήν του ίδιου.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο Άφλεκ και η Λόπεζ γιόρτασαν την πρώτη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένο ζευγάρι κάνοντας ασορτί τατουάζ «δέσμευσης». Η σταρ έκανε ένα σύμβολο του απείρου στον αριστερό της θώρακα, με τα αρχικά γράμματα των ονομάτων τους από τη μία πλευρά και από την άλλη. Το τατουάζ είχε ένα βέλος που διαπερνούσε το σύμβολο του απείρου στη μέση.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν είχε το χαρακτηριστικό τατουάζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable», όπου το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε, άφησε εκτεθειμένα τα πλευρά της.

Το φόρεμα είχε μεγάλα ανοίγματα στο πλάι, τα οποία συνδέονταν μεταξύ τους με μαύρους βελούδινους φιόγκους. Το ένδυμα άφηνε να φανεί καθαρά ο αριστερός της θώρακας, ωστόσο το τατουάζ της δε φαινόταν.

Αν και δεν είναι σαφές αν προχώρησε σε αφαίρεση του τατουάζ ή αν χρησιμοποίησε μακιγιάζ για να το καλύψει, είναι σαφές ότι η 55χρονη δεν θέλει να εμφανίζεται με το τατουάζ. Άγνωστο επίσης παραμένει αν ο Άφλεκ ξεφορτώθηκε και το δικό του τατουάζ «δέσμευσης»: δύο επικαλυπτόμενα βέλη με ένα «J» και ένα «B» γραμμένο ανάμεσα στους άξονες.

Η στενή φιλία με τον Ματ Ντέιμον

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ματ Ντέιμον παραμένουν καλοί φίλοι παρά το διαζύγιο με τον Μπεν Αφλεκ. Αφού έβγαλαν φωτογραφίες μαζί στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας, «Unstoppable» την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η τραγουδίστρια είναι «πολύ κοντά με τον Ματ» και «απολαμβάνει να περνάει χρόνο» μαζί του.

Οι δύο φίλοι εθεάθησαν σε ένα afterparty μετά την πρεμιέρα του νέου τους έργου να συζητούν «βαθιά» και να κρατάνε ο ένας τα χέρια του άλλου, όπως δήλωσε προηγουμένως πηγή στο PEOPLE. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός συνομίλησαν για πάνω από 20 λεπτά στο πάρτι.

Η πηγή είπε στο PEOPLE ότι η τραγουδίστρια καθόταν σε ένα τραπέζι έξω με τη σύζυγο του ηθοποιού Λουτσιάνα Ντέιμον και τον συμπρωταγωνιστή Ντον Τσιντλ, όταν ο Ντέιμον τους συνάντησε.

«Η Τζεν και ο Ματ άρχισαν να μιλούν και είχαν μια μεγάλη, βαθιά συζήτηση», σημείωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι οι δύο φίλοι γελούσαν και μιλούσαν πιο σοβαρά, ενώ για αρκετά λεπτά, έπιαναν ο ένας τα χέρια του άλλου καθώς συνομιλούσαν.

Ο Άφλεκ, ο οποίος είναι συμπαραγωγός στο «Unstoppable», ήταν εμφανώς απών. Παραγωγός της ταινίας ήταν η εταιρεία παραγωγής του Άφλεκ και του Ντέιμον, «Artists Equity».

τραγουδίστριαΜατ ΝτέιμονΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ