Lifestyle|11.09.2024 13:21

Τάκης Ζαχαράτος: Το ξεκαρδιστικό βίντεο ως Κατερίνα Σαλάκα για το περιστατικό με τη Μαρίνα Σάττι

Newsroom

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος που ξέρει πάντα πώς να διασκεδάζει τον κόσμο, αυτή τη φορά ασχολήθηκε με την πολυσυζυτημένη καταγγελία της Κατερίνας Σαλάκα για τα όσα συνέβησαν στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Λυκαβηττό και χαρίζει άφθονο γέλιο.

Η TikToker εμφανίστηκε αναστατωμένη και με δάκρυα στα μάτια να λέει ότι η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της, «της φέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο» μιας και σύμφωνα με την ίδια, είχαν συμφωνήσει να συμμετέχει σε μέρος της συναυλίας της τραγουδίστριας αλλά της απαγόρευαν την είσοδο.

Το επικό βίντεο

Ο Τάκης Ζαχαράτος αποφάσισε να «ζωντανέψει» τη σκηνή που περιέγραψε η Κατερίνα Σαλακά, υποδυόμενος την TikToker. Ο κωμικός φόρεσε περούκα και ρούχα που παρέπεμπαν στην εμφάνιση που επέλεξε η γυναίκα για τη συναυλία. Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου, ο Τάκης Ζαχαράτος απαιτεί ως Κατερίνα Σαλακά, να της επιτραπεί η είσοδος στη σκηνή, όταν δύο άντρες σε ρόλο σεκιούριτι έρχονται και τον απομακρύνουν με το ζόρι.

 

«Είμαι μέρος της παράστασης αφήστε με» φωνάζει μεταξύ άλλων. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ δείτε τι έγινε πραγματικά back stage», λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει τις παραστάσεις του στο Θέατρο Embassy της Θεσσαλονίκης.

Τάκης ΖαχαράτοςΜαρίνα Σάττι