Lifestyle|12.09.2024 09:36

Νίκος Κουρής - Eλενα Τοπαλίδου: Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες

Newsroom

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της περασμένης χρονιάς ήταν αυτός του Νίκου Κουρή και της Ελενας Τοπαλίδου. Μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, ο γνωστός ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις 12 Δεκεμβρίου 2023.

Η τελετή έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο, με τον γιο τους, Πέτρο, να συνοδεύει τη μητέρα του στην εκκλησία, σε μια συγκινητική στιγμή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Η λιτή, αλλά συνάμα ιδιαίτερη τελετή είχε έναν ξεχωριστό, προσωπικό τόνο, με την Έλενα Τοπαλίδου να χορεύει μέσα στον ναό, μια κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Το πάρτι που ακολούθησε είχε την ίδια ατμόσφαιρα αυθεντικότητας και χαράς, αντικατοπτρίζοντας το στυλ και τις προσωπικότητες του ζευγαριού, που απόλαυσαν κάθε στιγμή της ξεχωριστής αυτής ημέρας.

Ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου του

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά τον γάμο, οι θαυμαστές του ζευγαριού άρχισαν να ανησυχούν, καθώς παρατήρησαν μια ασυνήθιστη κίνηση στα social media. Ο Νίκος Κουρής διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από τον γάμο τους, αφήνοντας μόνο μία φωτογραφία με τον ίδιο και τον γιο τους, χορεύοντας.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες. Ο ηθοποιός φέρεται να έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα για το αν αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε οριστικό χωρισμό ή σε ενδεχόμενη επανασύνδεση.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει συζητήσεις, αφήνοντας πολλούς ν' αναρωτιούνται για το μέλλον της σχέσης τους.

Νίκος ΚουρήςγάμοςχωρισμόςΕλενα Τοπαλίδου