Lifestyle|13.09.2024 10:54

Cardi B: Γέννησε το τρίτο της παιδί ένα μήνα μετά τον χωρισμό της - Εικόνες από το μαιευτήριο

Newsroom

Η Cardi B και ο πρώην σύζυγός της, Offset, καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί, με την ράπερ να μοιράζεται στο Instagram συγκινητικά στιγμιότυπα από το μαιευτήριο. Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η Cardi B σε προηγούμενη ανάρτησή της όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, οι δυο τους φαίνονται ενωμένοι στο πλευρό των παιδιών τους.

Στις φωτογραφίες, η Cardi B κρατάει το νεογέννητο στην αγκαλιά της, ενώ ο Offset χαμογελάει κρατώντας τον γιο τους. Στο άλμπουμ της ανάρτησης περιλαμβάνεται και μια πιο προσωπική στιγμή από την ώρα του τοκετού, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης, η ράπερ έγραψε τρυφερά: «The prettiest lil thing» («το ομορφότερο μικρό πραγματάκι»).

 

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν θέμα συζήτησης στα διεθνή μέσα ήδη από τον Ιούλιο, αλλά η έκπληξη ήρθε όταν, τον Αύγουστο, η Cardi B ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της. Όπως ανέφερε τότε, παρά τις προσπάθειες για επανασύνδεση, η απόσταση ανάμεσά τους είχε μεγαλώσει πολύ, κάτι που επιβεβαίωσε και το TMZ, απορρίπτοντας τις φήμες περί απιστίας.

Στην ανάρτησή της, η Cardi B μίλησε με ειλικρίνεια για τη συναισθηματική της κατάσταση, τονίζοντας ότι κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή. Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για το αγέννητο παιδί της, έγραψε: «Μου έφερες περισσότερη αγάπη και δύναμη. Μου υπενθύμισες ότι δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθος μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις όλα όσα με βοήθησες να καταφέρω».

 

Cardi Bράπερεγκυμοσύνηπαιδί