Lifestyle|13.09.2024 12:30

Lottie Moss: Νοσηλεύτηκε με επιληπτική κρίση μετά από υπερβολική δόση φαρμάκου για απώλεια βάρους

Newsroom

Η Λότι Μος (Lottie Moss), αδελφή της Κέιτ Μος, αποκάλυψε σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast της, «Dream On», μια σοκαριστική εμπειρία που είχε με φάρμακο απώλειας βάρους, το οποίο την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Το 26χρονο μοντέλο μοιράστηκε την ιστορία της για να προειδοποιήσει το κοινό, λέγοντας ότι η χρήση αυτού του αντιδιαβητικού φαρμάκου, που έχει γίνει δημοφιλές στο Χόλιγουντ, ήταν «η χειρότερη απόφαση» της ζωής της.

 

Η ίδια ανέφερε ότι αποφάσισε να δοκιμάσει το φάρμακο έπειτα από σύσταση ενός φίλου και έκανε ενέσεις για δύο εβδομάδες, χωρίς να γνωρίζει ότι η δόση που χρησιμοποιούσε ήταν σχεδόν διπλάσια από την προτεινόμενη για το βάρος της.

Το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό, καθώς παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας, φτάνοντας στο σημείο να μην μπορεί ούτε να πιει νερό. Στην κορύφωση της κατάστασης, μια φίλη της τη μετέφερε στα επείγοντα περιστατικά, όπου υπέστη κρίση από αφυδάτωση.

«Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ», εξομολογήθηκε η Λότι, περιγράφοντας πώς το πρόσωπό της σφίχτηκε και το σώμα της παρέλυσε. «Τα χέρια σου σφίγγονται και νιώθεις ότι θα σπάσεις το χέρι σου», πρόσθεσε, τονίζοντας πόσο φρικτή ήταν η εμπειρία.

 

Το μοντέλο, το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τον εθισμό, παραδέχτηκε πως εύχεται να είχε ενημερωθεί σωστά πριν δοκιμάσει το φάρμακο. «Θα προτιμούσα να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξαναπάρω», είπε, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα των παρενεργειών που βίωσε.

νοσοκομείομοντέλοφάρμακαΚέιτ Μοςκρίση επιληψίας