Lifestyle|14.09.2024 11:22

Justin Timberlake: Αντιμετωπίστηκε όπως κάθε άλλος στη δίκη του - Το «λάθος» που παραδέχθηκε και η ποινή

Newsroom

Πρόσωπο της ημέρας είναι στη διεθνή επικαιρότητα ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), έπειτα από την ομολογία του για το περιστατικό που ενεπλάκη πριν λίγους μήνες. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο διάσημος τραγουδιστής δεν είχε ειδική μεταχείριση στο δικαστήριο, σχετικά με την υπόθεση σύλληψής του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως αναφέρει ο εισαγγελέας της κομητείας Suffolk, Ray Tierney στην PageSix, ο ποπ σταρ αντιμετωπίστηκε όπως κάθε άλλος που θα βρισκόταν σε αντίστοιχη υπόθεση: «Κατηγορήθηκε ότι οδηγούσε, ενώ ήταν μεθυσμένος. Θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε την υπόθεση. Θα δούμε λοιπόν. Θα δούμε πώς θα πάει στο δικαστήριο, αν θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία ή όχι», αναφέρει.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θέλει η εισαγγελία και ορισμένα πράγματα που θέλει η υπεράσπιση και υπάρχουν και ορισμένα πράγματα που θέλει το δικαστήριο. Έτσι, λαμβάνετε υπόψιν όλα αυτά τα πράγματα, πάτε στο δικαστήριο και βλέπετε αν θα μπορούσατε να το λύσετε».

Όπως ξεκαθάρισε παρακάτω, σε καμία περίπτωση ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν αντιμετωπίζεται διαφορετικά στο δικαστήριο από τον οποιοδήποτε πολίτη. «Το μόνο πράγμα που θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε είναι… να είμαστε συνεπείς και να ξεκαθαρίσουμε πως δεν θεωρούμε ότι οποιοσδήποτε κατηγορούμενος είναι καλύτερος από άλλους λόγω, ξέρετε, λόγω οποιασδήποτε φήμης που μπορεί να έχει. Αλλά σίγουρα δεν θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους χειρότερα για τον ίδιο λόγο. Οπότε καταβάλλουμε προσπάθειες για να βεβαιωθούμε ότι αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίπτωση όπως κάθε άλλη περίπτωση του είδους της», τόνισε.

Η ομολογία και η ποινή

O ποπ σταρ ομολόγησε την ενοχή του για το περιστατικό μέθης, για το οποίο και συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο, με τον ίδιο να εμφανίζεται στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης και να δηλώνει ένοχος, καθώς συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ στα Χάμπτονς, λίγο αφότου είχε βρεθεί με φίλους τους για φαγητό.

Η ποινή που έχει διαταχθεί στον τραγουδιστή είναι ένα πρόστιμο ύφους 500 δολαρίων, με μία πρόσθετη χρέωση των 260 δολαρίων, ενώ υποχρεούταν να κάνει 25 ώρες κοινωφελούς εργασίας και μια ανακοίνωση για τη δημόσια ασφάλεια.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δήλωσε στο δικαστήριο: «Δεν ανταποκρίθηκα στα πρότυπα που προσπαθώ να επιβάλω στον εαυτό μου. Θα έπρεπε να είχα καλύτερη κρίση και καταλαβαίνω τη σοβαρότητα αυτού». 

τραγουδιστήςσύλληψηΤζάστιν Τίμπερλεϊκ