Lifestyle|14.09.2024 15:02

Victoria Beckam: Η κίνηση εντυπωσιασμού που έκανε ο David στο πρώτο ραντεβού τους

Newsroom

Μία πολύ τρυφερή αποκάλυψη έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), καθώς δήλωσε πως ο σύζυγός της Ντέιβιντ αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο κοστούμι Prada μόνο και μόνο για να την «εντυπωσιάσει» στο πρώτο τους ραντεβού, αφού εκείνη είπε ότι της άρεσε η μάρκα.

Η σχεδιάστρια μόδας, 50 ετών, μίλησε για την αρχή της σχέσης τους σε ένα επεισόδιο του νέου ντοκιμαντέρ «In Vogue: The 90s», το οποίο άρχισε να προβάλλεται την Παρασκευή στο Disney+.

Ο ιππότης Ντέιβιντ

Εκστασιασμένη για την αγάπη της για τα ρούχα των σχεδιαστών, θυμήθηκε: «Versace, Prada και Gucci, ήταν οι σχεδιαστές που ήθελα να επιλέξω. Τι ήταν αυτό που έκαναν σωστά εκείνη την εποχή; Υποθέτω ότι κατάλαβαν πραγματικά τη δύναμη της διασημότητας. Oι Ιταλοί το είχαν καταλάβει».

«Όταν πρωτογνώρισα τον Ντέιβιντ το 1997, είχε ακούσει ότι ήμουν το Spice Girl που του άρεσαν τα ρούχα των σχεδιαστών. Έτσι, αφού πήγα σε μερικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες και θα έλεγα, ξέρετε, ότι κατά κάποιο τρόπο τον κυνηγούσα, εκείνος μάλλον θα έλεγε ότι τον παρακολουθούσα, κανονίσαμε να βγούμε μαζί ραντεβού», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Λέει: Δεν ξέρω τι να φορέσω, είναι αυτή που της αρέσουν τα ρούχα των σχεδιαστών, και έτσι πήγε και αγόρασε ένα πλήρες look Prada για το πρώτο μας ραντεβού, για να με εντυπωσιάσει

Γελώντας, πρόσθεσε: «Πράγμα που έγινε, γιατί ήταν Prada».

Ντέιβιντ ΜπέκαµΒικτόρια Μπέκαμ