Lifestyle|15.09.2024 07:46

Drew Barrimore για τη συνέντευξη στην Kamala Harris: «Ήταν ό,τι πιο τρομακτικό έχω κάνει»

Newsroom

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore). H γνωστή ηθοποιός και οικοδέσποινα του «Drew Barrymore Show» μίλησε ανοιχτά στην εκδήλωση «An Evening with The Drew Barrymore Show» του Paley Center for Media, λέγοντας χαρακτηριστικά στον συντονιστή, Nate Burleson, πως η συνέντευξη που έκανε στην Κάμαλα Χάρις (Kamala Harris) ήταν «η πιο τρομακτική συζήτηση» που έχει κάνει ποτέ στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η ίδια σημείωσε πως γνώριζε πολύ καλά ότι η συνέντευξη με την αντιπρόεδρο Χάρις δεν ήταν μικρό κατόρθωμα, κάτι που την έκανε να νιώθει το βάρος της πιθανής επιρροής της συζήτησής τους στη φήμη της υποψήφιας για την προεδρία.

Μεταξύ άλλων, η Μπάριμορ τόνισε πως «κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία που θα ακολουθούσε η Χάρις για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024».

«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι, αν κάνεις ένα πράγμα που θα χαλάσει την πορεία αυτής της γυναίκας -και είσαι ο κλόουν που θα το κάνει- και αν κάνεις ένα πράγμα που θα την κάνει να φαίνεται κακή ή θα γίνει κενό ή απλά θα κάνει κάτι…».

Ειδικότερα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε πως ενώ η μεγάλη της επιθυμία ήταν η συζήτησή τους να είναι «διασκεδαστική» και «αφοπλιστική», φοβήθηκε ότι θα «αμαύρωνε» την εικόνα της Χάρις.

«Σκέφτηκα, τι θα γίνει αν κάνω ένα πράγμα που είναι χαζό και εκείνη το παίξει και την έχω οδηγήσει σε κακό δρόμο;», μοιράστηκε. «Αυτό μου προκαλούσε αηδία στο στομάχι, αλλά δεν θα εγκατέλειπα την προσπάθεια… Τα καλά νέα ήταν ότι ήρθε χωρίς τον φύλακα και δεν χρειάστηκε να κάνω κανένα κόλπο».

ηθοποιόςΚάμαλα ΧάριςΝτρου Μπάριμορ