Lifestyle|15.09.2024 07:57

Cher: Αποσύρει την αίτηση κηδεμονίας για τον 48χρονο γιο της

Newsroom

Η Σερ (Cher) δεν θα επιδιώξει πλέον την επιτροπεία του γιου της Elijah Blue Allman. Εννέα μήνες, αφότου η θρυλική τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση κηδεμονίας του γιου της, επικαλούμενη υποτιθέμενα προβλήματα κατάχρησης ουσιών, το People επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους κατέληξαν σε ιδιωτική συμφωνία.

«Η ομάδα υπερασπίστηκε με επιτυχία τον Elijah, με αποτέλεσμα η Cher να απορρίψει οικειοθελώς την αίτησή της. Αυτό το αποτέλεσμα επιτρέπει στα μέρη να επικεντρωθούν στην επούλωση και την ανοικοδόμηση του οικογενειακού τους δεσμού, μια διαδικασία που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης και συνεχίζεται σήμερα», αναφέρει δήλωση που μοιράστηκαν οι δικηγόροι του Allman, Avi Levy και Steven Brumer της Cage & Miles, LLP.

Αν και ούτε o 48χρονος Allman ούτε η Σερ εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, το Rolling Stone αναφέρει, ότι η δικηγόρος της μουσικού, Gabrielle Vidal, δήλωσε ότι «έλυσαν κατ’ ιδίαν αυτό το θέμα» και ότι η Σερ επιθυμεί να απορρίψει την αίτησή της χωρίς επιφύλαξη. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να καταθέσει εκ νέου αίτηση αν χρειαστεί.

Τι ανέφεραν τα έγγραφα

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και τα οποία είχε λάβει το People, η Σερ ισχυρίστηκε ότι ένας κηδεμόνας ήταν «επειγόντως απαραίτητος … για να προστατεύσει την περιουσία του Elijah από απώλεια ή τραυματισμό», λόγω του ότι ο ίδιος είναι «επί του παρόντος ανίκανος να διαχειριστεί τα περιουσιακά του στοιχεία λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών».

Η Σερ ισχυρίστηκε ότι η σύζυγος του Allman, Marieangela King, δεν ήταν κατάλληλη για να γίνει κηδεμόνας του, επειδή «η ταραχώδης σχέση τους χαρακτηρίζεται από έναν κύκλο εθισμού στα ναρκωτικά και κρίσεων ψυχικής υγείας». Υποστήριξε επίσης ότι «τυχόν κεφάλαια που θα διανεμηθούν στον Elijah θα δαπανηθούν αμέσως για ναρκωτικά, αφήνοντας τον χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να εξασφαλίσει τον εαυτό του και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του Elijah».

Η τραγουδίστρια κατέθεσε τα έγγραφα της επιτροπείας στα τέλη Δεκεμβρίου και αργότερα ζήτησε άμεση προσωρινή επιτροπεία στις αρχές Ιανουαρίου, η οποία απορρίφθηκε από δικαστή που είπε ότι η νομική ομάδα του Allman δεν είχε αρκετό χρόνο για να εξετάσει όλα τα έγγραφα.

Μετά την υποβολή μιας δεύτερης αίτησης άμεσης προσωρινής κηδεμονίας αργότερα τον ίδιο μήνα, απορρίφθηκε και πάλι, με τον δικαστή να αποφαίνεται ότι ο Allman είχε αποδείξει ότι «έχει διαχειριστεί τα οικονομικά του» και ότι «έχει ένα διαμέρισμα» και ότι «έχει παραμείνει ελεύθερος ναρκωτικών», αφού υπέβαλε «αρκετές εξετάσεις ναρκωτικών».

Η Σερ και ο Allman παρακολούθησαν αργότερα μια ιδιωτική συνεδρία διαμεσολάβησης τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της οποίας συμφώνησαν να «παύσουν όλες τις νομικές διαδικασίες και τις συναφείς δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανακαλύψεων και της πρακτικής των προτάσεων, για να μπορέσουν τα μέρη να συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού για την ιδιωτική και εμπιστευτική επίλυση αυτού του θέματος».

τραγουδίστριαCher