Lifestyle|15.09.2024 16:23

Οι ευχές του Καρόλου και της Καμίλα για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι

Newsroom

Κλάδο ελαίας έτεινε ο βασιλιάς Κάρολος στον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Χάρι, καθώς του ευχήθηκε δημοσίως για τα 40ά του γενέθλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο δούκας του Σάσεξ γιορτάζει τα γενέθλια-ορόσημο καθώς συμπληρώνει τα 40ά του χρόνια σήμερα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Τον εορτασμό των γενεθλίων σηματοδότησαν ο μονάρχης και η βασίλισσα Καμίλα, με μια ανάρτηση που μοιράστηκαν στον επίσημο λογαριασμό τους στα social media.

«Ευχόμαστε στον Δούκα του Σάσεξ πολύ ευτυχισμένα 40α γενέθλια σήμερα!» αναφέρει στο γλυκό του μήνυμα ο βασιλιάς. Στην τρυφερή φωτογραφία, o πρίγκιπας χαμογελά πλατιά και δείχνει ευτυχισμένος. Η εικόνα συνοδεύεται επίσης από ένα emoji μιας ροζ τούρτας γενεθλίων.

Σύμφωνα με μια καλά πληροφορημένη πηγή, η Express.co.uk έμαθε ότι ο βασιλιάς πρόκειται επίσης να επικοινωνήσει προσωπικά με τον μικρότερο γιο του με ένα τηλεφώνημα για τα γενέθλιά του, σηματοδοτώντας ενδεχομένως την έναρξη της επανασύνδεσης μεταξύ των Σάσεξ και της οικογένειας.

Η πηγή ανέφερε ότι ο μονάρχης πρόκειται να καλέσει τον Χάρι μέσω Skype το απόγευμα της Κυριακής ώρα Αγγλίας, ώστε να προλάβει τον γιο του μόλις ξυπνήσει στην Καλιφόρνια. «Ο βασιλιάς θα επικοινωνήσει με τον Χάρι την ημέρα των γενεθλίων του. Αν και η οικογένεια δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν κάποτε, υπάρχει ακόμα πολλή αγάπη».

Πρόσθεσαν: «Τείνουν να χρησιμοποιούν το Skype όταν επικοινωνούν, επειδή μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον και όλα είναι ρυθμισμένα από το προσωπικό, ώστε να λειτουργεί ομαλά».

Λίγη ώρα μετά και ο αδερφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζίν με την Κέιτ Μίντλετον του ευχήθηκαν μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού δίνοντας τέλος στις φήμες ότι δε θα του ευχηθούν.

Πρίγκιπας ΧάριΚαμίλαΒασιλιάς Κάρολος