Lifestyle|16.09.2024 11:26

Δημήτρης Σταρόβας για την υγεία του: «Εχω χάσει 30 κιλά, θα γίνω γκόμενος»

Newsroom

Ο Δημήτρης Σταρόβας έχοντας επιστρέψει για τα καλά στη δημόσια ζωή έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον ταλαιπώρησε, έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους που τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από την Κύπρο, σχολιάζοντας την πορεία της υγείας του με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή για πρώτη φορά για την παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην Κύπρο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, μήνες μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

«Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε αρχικά: «Δεν το λες και επιστροφή όπως θα μπορούσα. Ήταν συγκινητική η αγάπη του κόσμου. Πιο πολύ για την παρέα πήγα. Από τον χειμώνα κάνουμε παραστάσεις με τους "Άγαμους" στην Αθήνα. Θα σας πω όταν μπορώ να μιλήσω. Ήταν συγκινητικό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, η οποία έχει σταθεί στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα. «Το μεγαλύτερό μου στήριγμα ήταν η Άννα. Η κόρη μου φοβήθηκε, ανησύχησε. Όλος ο κόσμος φοβήθηκε και ανησύχησε. Ήταν εκεί ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου και όχι μόνο. Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνεις ότι τόσοι άνθρωποι διαφορετικοί ενδιαφέρονται για εσένα και όχι μόνο φίλοι, όλος ο κόσμος», είπε.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σταρόβας περιέγραψε σχετικά με το θέμα υγείας: «Θα κάνω ένα βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πιστεύω σαν εμένα είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Έχω χάσει 30 κιλά και θα γίνω γκόμενος. Έχει νόημα να σας πω ότι για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο».

καλλιτέχνηςΔημήτρης Σταρόβας