Lifestyle|17.09.2024 13:11

Jennifer Lopez και Ben Affleck συνεχίζουν κανονικά τις διαδικασίες διαζυγίου παρά την κοινή συνάντηση και τα κλάματα

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) φέρονται να συνεχίζουν κανονικά τις διαδικασίες με το διαζύγιό τους, αφού εθεάθησαν λίγα 24ωρα πριν να φιλιούνται ενώ απολάμβαναν brunch στο Λος Άντζελες με τη μικτή τους οικογένεια.

«Ήρθαν όλοι μαζί για ένα διασκεδαστικό γεύμα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κάνουν παρέα», δήλωσε πηγή στο People την Κυριακή. «Η Τζένιφερ προσπαθεί να είναι φιλική με τον Μπεν. Ωστόσο, εξακολουθούν να προχωρούν με το διαζύγιο».

«Επεξεργάζονται φιλικά τις οικονομικές λεπτομέρειες», πρόσθεσε η εσωτερική πηγή, υπονοώντας ότι οι πρώην φέρεται να μην υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο όταν κλέφτηκαν τον Ιούλιο του 2022.

«Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά η Τζένιφερ δε θέλει να είναι εγωίστρια σε αυτό», συνέχισε η πηγή. «Τα παιδιά πάντα τα πήγαιναν καλά και διασκεδάζουν μαζί. Την κάνει ευτυχισμένη να βλέπει τα παιδιά ευτυχισμένα μαζί. Τα ευτυχισμένα παιδιά είναι η προτεραιότητά της».

Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι κάθισε σε διαφορετικό τραπέζι από τα παιδιά του και εθεάθη να ανταλλάσσει φιλιά και να κρατιέται χεράκι χεράκι. Ωστόσο, αργότερα, οι δυο τους έδειξαν να έχουν έναν τεταμένο διάλογο μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού και η τραγουδίστρια φάνηκε να σκουπίζει δάκρυα. 

ηθοποιόςτραγουδίστριαΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Λόπεζ