Lifestyle|17.09.2024 21:25

Η Naomi Cambell ειρωνεύεται τη Rihanna: Ποιος ο λόγος

Newsroom

Μία νέα κόντρα φαίνεται να έχει προκύψει μεταξύ της Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) και της Ριάνα (Rihanna) με αφορμή τη συνάντηση των δύο σταρ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πριν μερικές ημέρες.

Το διάσημο μοντέλο και ο Law Roach εξαπολύουν πυρά κατά της τραγουδίστριας με το νέο τους βίντεο σχετικά με το να είναι «σεμνή» ενώ φορούν ρούχα σχεδιαστών σε επιδείξεις μόδας.

Το Σάββατο, ο διάσημος στιλίστας και το supermodoel ανέβασαν στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται μαζί, συμμετέχοντας στη viral τάση «σεμνότητα» που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν πηγαίνουμε στις επιδείξεις όπως τα άλλα κορίτσια. Δεν ερχόμαστε με τα ta-tas μας έξω ή τα chi-chis μας έξω. Είμαστε πολύ σεμνές», δήλωσε ο 46χρονος Roach.

 

Η μάυρη γαζέλα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πολύ προσεκτικοί. Δεν δίνουμε πάρα πολλά … δεν είναι για να δείξουμε τον εαυτό μας, αλλά για να δείξουμε τα ρούχα». Οι δυο τους ολοκλήρωσαν το βίντεο λέγοντας εναλλάξ: «Πολύ σεμνό, πολύ χαριτωμένο, πολύ προσεκτικό.»

Οι φήμες και οι αντιδράσεις

Οι θαυμαστές τους γρήγορα σχολίασαν το βίντεο του Roach, κατηγορώντας το ζευγάρι ότι μιλούσε για τη Ριάνα, η οποία φάνηκε να αγνοεί τον Roach και την Κάμπελ σε ένα σόου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Και γι’ αυτό περνούσε συνέχεια δίπλα σας», έγραψε ένας χρήστης. «Αν είστε θυμωμένοι που σας αγνόησε, απλά πείτε το. Πολύ χαριτωμένο», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Όχι οι 2 που περίμεναν απεγνωσμένα την αναγνώριση από τη δισεκατομμυριούχο όταν περνούσε από δίπλα τους. Είδαμε το βίντεο… παρακαλώ!», σχολίασε ένα τρίτο άτομο. «Η Ριάνα σας έκανε σκόνη & είστε όλοι αναστατωμένοι. Πολύ σκιερό, πολύ πικρόχολο και πολύ ανασφαλές», ανέφερε ένας τέταρτος θαυμαστής.

τραγουδίστριαμοντέλοΝαόμι ΚάμπελΡιάναΕβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης