Lifestyle|17.09.2024 21:15

Η Demi Moore πιο εκθαμβωτική από ποτέ παρέα με τις κόρες της

Newsroom

Οι τρεις κόρες της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα Γουίλις  στηρίζουν πάντα τη μητέρα τους. Οι τέσσερις τους παρακολούθησαν την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της ηθοποιού «The Substance», στο Λος Άντζελες, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες, κόκκινο φόρεμα Oscar de la Renta που περιελάμβανε μοτίβο που θύμιζε μωσαϊκό με έντονες μαύρες, κόκκινες και μπορντό λεπτομέρειες. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με τρία διαμαντένια βραχιόλια σε σειρά, ένα ζευγάρι μακριά, διαμαντένια σκουλαρίκια και μερικά διαμαντένια δαχτυλίδια. Αυτή τη φορά αποχωρίστηκε το ίσιο μαλλί της, ενώ συνδύασε και το make up της με το φόρεμά της, τονίζοντας τα μάτια της με σκιά σε κόκκινες αποχρώσεις.

Η Ράμερ και η Ταλούλα επέλεξαν μαύρα σύνολα. Η Ταλούλα έφτασε με ένα στράπλες μικρό μαύρο φόρεμα και μαύρες μυτερές γόβες. Η Rumer φόρεσε το αντίθετο look – ένα μακρύ, off-the-shoulder φόρεμα που συνδύασε με ένα διαμαντένιο κολιέ, δύο διαμαντένια δαχτυλίδια και διαμαντένια σκουλαρίκια με κρίκους. Η Σκάουτ επέλεξε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση και φόρεσε ένα καφέ φόρεμα με διαφάνειες.

Η νέα ταινία της Ντέμι Μουρ έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών τον Μάιο και κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου. Πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Σπαρκλ (Elizabeth Sparkle), η οποία παραμερίζεται από το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζεται εδώ και καιρό για χάρη νεότερων ταλέντων. Όταν ανακαλύπτει ένα παράνομο ναρκωτικό γνωστό ως «The Substance», αρχίζει να μοιράζεται τη ζωή της με μια νεότερη εκδοχή του εαυτού της και προσπαθεί απερίσκεπτα να διεκδικήσει τη νεότητα και τη φήμη της.

ταινίαηθοποιόςΝτέμι Μουρ