Lifestyle|17.09.2024 22:42

Diddy: Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι του ράπερ μετά τη σύλληψή του

Newsroom

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Sean Diddy Combs, μετά τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη.

Οι αστυνομικές αρχές διέταξαν έλεγχο στις επαύλεις του ράπερ, που κατηγορείται για trafficking γυναικών, εκβιασμούς και βία. Μέσα στα σπίτια που έχει ο Diddy στο Μαϊάμι και το Λος Άντζελες βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού, βίντεο ερωτικού περιεχομένου και τρία όπλα AR-15.

Βαρύ κατηγορητήριο

Ο Sean Diddy Combs κατηγορείται για εκβιασμό, trafficking και εξαναγκασμό γυναικών να βγουν στην πορνεία. Η σύλληψη στο Μανχάταν έρχεται μετά τις έρευνες που έγιναν σε δύο ακίνητά του στο Λος Άντζελες και το Μαϊάμι τον Μάρτιο, στο πλαίσιο «έρευνας των αρχών για σωματεμπορία».

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα που συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, «χειραγωγούσε γυναίκες κι εξασφάλιζε τη συμμετοχή τους, μεταξύ άλλων, αποκτώντας και διανέμοντας ναρκωτικά σε αυτές, ελέγχοντας τη σταδιοδρομία τους, αξιοποιώντας την οικονομική του άνεση και απειλώντας να κόψει όλα τα παραπάνω προνόμια αν δεν συμμορφώνονταν με τις επιθυμίες του, χρησιμοποιώντας εκφοβισμό και βία».

Τι αναφέρει ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ για τη νότια περιφέρεια της Νέας Υόρκης Ντέμιαν Γουίλιαμς επιβεβαίωσε τη σύλληψη σε δήλωσή του το βράδυ της Δευτέρας. «Νωρίτερα σήμερα το βράδυ, ομοσπονδιακοί πράκτορες συνέλαβαν τον Sean Combs, βάσει σφραγισμένου κατηγορητηρίου που κατέθεσε η SDNY», δήλωσε ο εισαγγελέας. Ανέφερε ότι το γραφείο σχεδιάζει να αποσφραγίσει το κατηγορητήριο την Τρίτη το πρωί και «θα έχουμε περισσότερα να πούμε εκείνη τη στιγμή».

«Ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ράπερ δήλωσε ότι ο κ. Combs ανυπομονεί να «καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο». «Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί μια άδικη, κατά τη γνώμη μας, δίωξη», ανέφερε ο κ. Agnifilo σε γραπτή δήλωσή του στο BBC. «Ο Sean "Diddy" Combs είναι ένα μουσικό είδωλο, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, αγαπητός οικογενειάρχης και αποδεδειγμένος φιλάνθρωπος που έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, λατρεύοντας τα παιδιά του και εργαζόμενος για την ανύψωση της μαύρης κοινότητας».

σύλληψηράπερειδήσειςDiddyειδήσεις τώρα