Lifestyle|18.09.2024 12:42

Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Έχει μικρή βελτίωση αλλά σημαντική»

Newsroom

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του σχεδόν πέντε μήνες μετά το έμφραγμα που υπέστη. Η Κατερίνα Κόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου, και αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει σημειώσει μια μικρή βελτίωση, αλλά χρειάζεται ακόμα πολύ χρόνο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Δημήτρης έχει βελτίωση, μικρή μεν δεδομένης της κατάστασης, αλλά σημαντική δε. Ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη φωνή και στο άγγιγμα. Γνώριζα εξαρχής ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος αλλά με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι ένας υγής οργανισμός, οπότε πιστεύω ότι αυτό θα τον βοηθήσει να επανέλθει. Το παιδί μας και εγώ τον περιμένουμε με ανυπομονησία. Να έχουμε πάντα θετική σκέψη γιατί είναι το μόνο που μας κρατάει δυνατούς στις δυσκολίες. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία και ευτυχία».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.

τραγουδιστήςΔημήτρης Κοκοτας