Lifestyle|18.09.2024 21:51

Άννα Σόροκιν: Με... στρασάτο βραχιολάκι στο «Dancing With The Stars» η «κληρονόμος» που εξαπάτησε τη Νέα Υόρκη

Newsroom

Η Άννα Σόροκιν που καταδικάστηκε το 2019 για απάτη εις βάρος τραπεζών, ξενοδοχείων και φίλων, αφού δημιούργησε ψευδώς φήμη ως πλούσια Γερμανίδα κληρονόμος με το όνομα Άννα Ντέλβι, βρήκε το νέο της εγχείρημα: το «Dancing With the Stars».

Φορώντας βραχιολάκι αστραγάλου, στολισμένο με διαμαντάκια, ανακοινώθηκε την Τετάρτη στην εκπομπή “Good Morning America” μαζί με ονόματα όπως ο πρώην αστέρας του NBA Ντουάιτ Χάουαρντ, η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ και η Τζεν Τραν, πρωταγωνίστρια της “The Bachelorette,” της οποίας η σεζόν ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Η Τραν, η πρώτη Αμερικανίδα ασιατικής καταγωγής “Bachelorette,” ήταν διαγωνιζόμενη στη σεζόν του Τζόι Γκρατζιαντέι στο “The Bachelor,” ο οποίος επίσης θα διαγωνιστεί για το τρόπαιο.

«Δεν είναι τόσο άσχημο»

Το 2019 καταδικάστηκε επειδή παρίστανε την πλούσια Γερμανίδα κληρονόμο με το όνομα Άννα Ντέλβι. Πέντε χρόνια μετά, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του αμερικανικού χορευτικού σόου και με τον παρτενέρ της και γνωστό χορευτή Ezra Sosa, παρουσίασαν μία χορογραφία υπό τους ήχους του τραγουδιού «Espresso» της Sabrina Carpenter.

«Είναι αρκετά ελαφρύ (σ.σ. το βραχιολάκι) και τους ζήτησα να το κάνουν σφιχτό ώστε να μην κρέμεται. Οπότε δεν είναι τόσο άσχημο», δήλωσε στο Associated Press μετά την πρεμιέρα η Άννα Σόροκιν.

Dancing With The Starsβραχιολάκιειδήσειςειδήσεις τώρα