Lifestyle|19.09.2024 12:07

Δήλωση Θέμη Αδαμαντίδη για Απόστολο Λύτρα που προκαλεί προβληματισμό: «Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση»

Newsroom

Την εποχή που τα περιστατικά ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και εκατοντάδες γυναίκες πέφτουν θύματα επιθέσεων, διαιωνίζοντας τα περιστατικά τοξικής αρρενωπότητας, ο Θέμης Αδαμαντίδης θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα προς τη σύζυγό του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό» και προχώρησε σε δηλώσεις που προκαλούν προβληματισμό και θα συζητηθούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για το πώς έπρεπε να φερθεί ο Απόστολος Λύτρας στο περιστατικό και για τους λόγους που μάλλον έφτασε σε αυτό το βίαιο συμβάν, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του ιστορία με την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

«Φαντάσου πόσο δίκιο μπορεί να είχε»

Ο τραγουδιστής δήλωσε αρχικά: «Με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε. Όχι στο αποτέλεσμα. Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».

Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του περιστατικό βίας με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ "σάλτσα" μέσα. Ήταν στημένο», είπε κλείνοντας.

Απόστολος ΛύτραςτραγουδιστήςΘέμης Αδαμαντίδης