Lifestyle|19.09.2024 21:30

Η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να αγοράσει έπαυλη αξίας 55 εκατ. δολαρίων

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αγοράσει μια έπαυλη στο Λος Άντζελες, αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων, δίπλα στην έκταση που πουλάει ο Sean «Diddy» Combs για 61 εκατομμύρια δολάρια.

Η λατίνα σταρ είναι «κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία» για την έπαυλη, που κάποτε ανήκε στον αείμνηστο ιδρυτή της BCBG Max Azria, ανέφερε το TMZ.

Πηγές δήλωσαν στο ΤΜΖ ότι η Λόπεζ προσπαθεί να διαπραγματευτεί την τιμή μεταξύ 30 και 39 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που θα σήμαινε έκπτωση έως και 45%. Το Azria Estate, το οποίο βρίσκεται στη γειτονιά Holmby Hills, βγήκε σε δημοπρασία τον Μάιο και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Ron Burkle το κέρδισε με προσφορά 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, ο Burkle κατέθεσε αγωγή κατά της χήρας του Azria, Lubov Azria, για υποτιθέμενη παραβίαση της σύμβασης, όπως ανέφερε η Real Deal νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Τι διαθέτει το ακίνητο

Η τραγουδίστρια προσπαθεί τώρα να διαπραγματευτεί τόσο με τον Burkle, 71 ετών, όσο και με τη Lubov, 56 ετών, για να γίνει η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού, σύμφωνα με το TMZ. Η έπαυλη διαθέτει 14 υπνοδωμάτια, θερμοκήπιο, ξενώνα, πισίνα με σάουνα, εσωτερικό θέατρο και αίθουσα παιχνιδιών. Βρίσκεται σε ένα οικόπεδο τριών στρεμμάτων που συνοδεύεται από κήπους.

Η τραγουδίστρια γύρισε σκηνές στο Azria Estate για την ταινία της «Atlas», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Μάιο. Προηγουμένως είχε ξεναγηθεί στο πανάκριβο σπίτι τον Μάρτιο του 2023, όταν εκείνη και ο πλέον εν διαστάσει σύζυγός της, Ben Affleck, έψαχναν για σπίτι.

Τζένιφερ Λόπεζτραγουδίστρια