Lifestyle|19.09.2024 13:53

Άντζελα Γκερέκου: «Βλέπω τον Τόλη στην κόρη μου»

Newsroom

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στο παλτό της εκπομπής Buongiorno και έδωσε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά το πρωί της Πέμπτης. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της, Τόλη Βοσκόπουλου και την επόμενη μέρα για την ίδια και για την κόρη της.

Για την κόρη της Αθηνά δήλωσε: «Βλέπω στη Μαρία πολύ τον μπαμπά της. Του μοιάζει και εξωτερικά, αλλά και σε σημεία του χαρακτήρα του, στη φαντασία του, στη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη. Ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά όσο κι αν ήταν συναισθηματικός. Έτσι και η Μαρία, νομίζω έχει αυτό το κράμα».

Ενώ πρόσθεσε: «Από εμένα, έχει την επιμονή και το πείσμα μου. Η Μαρία έχει τα δικά της φτερά. Πιστεύω στα παιδιά μας πρέπει να δίνουμε ρίζες και φτερά, για να πάνε όπου θέλουν εκείνα. Η Μαρία είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τόλη, τον άκουγε. Είναι σαν οδηγός μέσα στο μυαλό της. Είναι μία νέα γυναίκα 23 χρονών, οπότε όλα αυτά που την αφορούν μπορεί να τα αναλύσει εκείνη την κατάλληλη στιγμή».

«Αναλαμβάνεις την ευθύνη, όταν συμβαίνει μια απώλεια, ενώ αισθάνεσαι ότι λειτουργείς πια και από τις δυο πλευρές για το παιδί. Οπότε αυτό σε κάνει ακόμα πιο προσεκτική, έχει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση βέβαια για το τι συμβαίνει στο παιδί σου, αλλά σε χρόνους πρέπει να είσαι και τα δυο μαζί. Είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνεις με ενσυναίσθηση και αγάπη», πρόσθεσε.

«Κάνω μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου. Πιστεύω ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται από τον δικό του εαυτό, είναι ότι πιο κοντινό έχουμε. Μπορούμε έτσι να αντλούμε δύναμη από αυτό και να δείχνουν κατανόηση, αγάπη και ανθεκτικότητα στις σχέσεις μας με τους άλλους. Έχω κάνει πολλά χρόνια δουλειά με τον εαυτό μου. Η ζωή είναι τόσο ιερή, σε καλεί να είσαι μέρος αυτής», συμπλήρωσε.

Η ενασχόληση με την πολιτική

Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε πως συνεχίζει στην πολιτική με έναν ευέλικτο τρόπο, καθώς είναι πρόεδρος του ΕΟΤ. «Ο τουρισμός δεν είναι μόνο το καλοκαίρι, κάνουμε καμπάνιες και για τον χειμώνα. Χρειαζόμαστε ανάπτυξη του υπαίθριου τουρισμού, των ορεινών μας χωριών, δεν είναι μόνο τα νησιά μας», είπε.

Άντζελα ΓκερέκουΜαρία ΒοσκοπούλουΤόλης Βοσκόπουλος