Lifestyle|20.09.2024 10:00

Eva Mendes: Εδωσε απαντήσεις για το αν θα γυρίσει ποτέ στην υποκριτική

Newsroom

Η Εύα Μέντες (Eva Mendes) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Good Morning America» και έδωσε ορισμένες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον της στο Χόλιγουντ ενώ ρωτήθηκε τι θα χρειαζόταν για να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη.

Η 50χρονη ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική πριν από 10 χρόνια για να επικεντρωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της και του Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling). 

«Δεν ξέρω. Αν υπάρχουν ενδιαφέροντες ρόλοι», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Έφυγα σε μια εποχή που ήταν... 10 χρόνια πριν, ένιωθα κάπως σαν να τα κατάφερα, καταλαβαίνεις;» συνέχισε η Μέντες. «Δούλεψα με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος είναι ο καλύτερος. Ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας μου να δουλέψω μαζί του και αυτό που δημιουργήσαμε μαζί, που είπα: "Είναι μια καλή στιγμή να φύγω"».

«Οπότε, ποιος ξέρει;», είπε στο τέλος.

Η Μέντες είναι γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες «Training Day», «2 Fast 2 Furious», «Hitch», «We Own the Night», «Ghost Rider» και άλλες. Ο τελευταίος της ρόλος ήταν το 2014 στην ταινία «Lost River», την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Γκόσλινγκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν υποδύθηκαν ένα ζευγάρι στην αστυνομική δραματική ταινία «The Place Beyond the Pines», το 2012.

Η Μέντες και ο Γκόσλινγκ, οι οποίοι δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα αν έχουν παντρευτεί, έχουν δύο κόρες, τη 10χρονη Εσμεράλντα και την 8χρονη Αμάντα Λι. Η γέννηση των κορών της ήταν αυτό που ώθησε τη Μένντες να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική.

Επίσης, στράφηκε σε άλλα επαγγελματικά εγχειρήματα, καθώς είναι η δημιουργική διευθύντρια της «CIRCA Beauty».

Εύα ΜέντεςηθοποιόςΡάιαν Γκόσλινγκ