Lifestyle|20.09.2024 17:15

Alain Delon: Η Γαλλία τιμά τον σπουδαίο σταρ της

Newsroom

Ο θάνατος του Αλέν Ντελόν (Alain Delon) ράγισε τις καρδιές των Γάλλων αλλά και των εκατομμυρίων θαυμαστών του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πολλοί ήταν εκείνοι που επιθυμούσαν να παραστούν στην κηδεία του ειδώλου τους, η οποία τελικά τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ωστόσο, η επιθυμία να αποδοθεί εθνικός φόρος τιμής στον μύθο του σινεμά, ήταν επιτακτική. Αυτό θα γίνει πράγματι στις 8 Νοεμβρίου, στο «Palais des Congres» στο Παρίσι.

Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο Αντονι Ντελόν (Anthony Delon), με μήνυμά του σε δημοσιογράφο της γαλλικής τηλεόρασης. Ο μεγαλύτερος γιος του Ντελόν θα αποτίσει τα σέβη του στον εβληματικό σταρ και πατέρα του σε μια «κάπως εθνική και δημόσια τιμή» προς το πρόσωπό του, όπως ανέφερε ο Fabien Lecoeuvre στο «Touche pas a mon poste», που μεταδόθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο C8.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιος του ηθοποιού επικεντρώνεται επί του παρόντος σε «ένα κάπως εθνικό και δημόσιο αφιέρωμα» στον πατέρα του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου στο «Palais des Congres» στο Παρίσι. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, καθώς συμπίπτει με την επέτειο της γέννησης του Αλέν Ντελόν.

Δεν πρόκειται για μια τελετή καθαυτή, αλλά μάλλον για μια αναδρομή στην καριέρα του ηθοποιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της συμφωνικής παράστασης, 80 μουσικοί θα κληθούν να παίξουν επί σκηνής την πιο όμορφη μουσική από τις ταινίες του. Αναμένεται να δώσουν το παρών περίπου 3.000 άτομα.

Η επιβεβαίωση της φήμης και το «άκυρο»

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τον Fabien Lecoeuvre, ο οποίος διάβασε ένα γραπτό μήνυμα του Αντονι Ντελόν: «Υποστηρίζω και θα είμαι παρών, μαζί με τον αδελφό μου, σε αυτήν την εκδήλωση στις 8 Νοεμβρίου. Αφού το έλεγξα με την προσωπική βοηθό του πατέρα μου, είχα την επιβεβαίωση ότι θεωρούσε τότε ότι ήταν ένα πολύ καλό εγχείρημα, γεγονός που με έπεισε ακόμη περισσότερο να συμμετάσχω», έγραψε στο μήνυμά του.

Ωστόσο, η παρουσία της Ανούτσκα Ντελόν δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί και κανείς δε γνωρίζει αν τα τρία αδέλφια έχουν αφήσει πίσω τον πόλεμο, ενός πολέμου που είχε γεμίσει πικρία τον Alain τους τελευταίους μήνες της ζωής του.

Πέρα από το μήνυμα, το πρωί της Παρασκευής ο Αντονι το ανακοίνωσε επίσημα με δήλωσή του σε ιστορία στον λογαριασμό του στο Instagram, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης και διαψεύδοντας την επικοινωνία με τον δημοσιογράφο.

«Η συναυλία της φιλαρμονικής προς τιμήν του πατέρα μου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου στο Palais des Congres, είναι μια θαυμάσια πρωτοβουλία. Πρώτον, επειδή η ιδέα άρεσε στους ανθρώπους που συμμετείχαν, και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα! Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για μια εμπορική επιχείρηση και ότι τα κέρδη πηγαίνουν στην έρευνα για το Αλτσχάιμερ, την κάνει ακόμη πιο ευγενή.

Εχω μιλήσει με τους παραγωγούς και την κυρία de Villele για το θέμα αυτό. Από την άλλη πλευρά, δεν έχω συναντήσει ποτέ τον κ. Lecoeuvre. Δε στέλνω μηνύματα σε ανθρώπους που δε γνωρίζω… Δεν εργάζομαι σε αυτό το έργο, και δε θα πω τη γνώμη μου αν δε μου ζητηθεί, αλλά τίποτα περισσότερο. Αφήστε τον καθένα να μείνει στη θέση του. Ευχαριστώ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντονι.

Αλέν ΝτελόνΓαλλίαειδήσεις τώρα