Lifestyle|21.09.2024 13:20

Φαίη Σκορδά: Ο θάνατος του πατέρα της, η συμβουλή της μητέρας της και οι σκέψεις να σταματήσει το πρωινό

Newsroom

Η Φαίη Σκορδά ήταν η πρώτη καλεσμένη της νέας σεζόν στο «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η παρουσιάστρια του «Buongiorno» μοιράστηκε τις βαθύτερες σκέψεις της για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, κυρίως με αφορμή την απώλεια του πατέρα της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, η ίδια δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα. «Γενικά είμαι πολύ ψύχραιμη, αλλά εξαιρετικά ευαίσθητη. Σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό μας, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας» είπε η παρουσιάστρια, προσπαθώντας να εξηγήσει πώς ισορροπεί το προσωπικό της βάρος με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μίλησε, μάλιστα, για τη συμβουλή της μητέρας της που κρατά ως φυλαχτό: «Η μαμά μου μου είπε ότι μπορεί να με βλέπουν μαμάδες με παιδιά που περνούν δύσκολες στιγμές. Δεν σου επιτρέπεται να δείξεις αδυναμία. Αυτό με κρατάει πάντα δυνατή». 

Η συζήτηση όμως δεν έμεινε μόνο στα προσωπικά. Η Φαίη Σκορδά ήταν επίσης αποκαλυπτική σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν, αλλά και για το πώς σκέφτηκε σοβαρά να σταματήσει από την πρωινή ζώνη, την οποία υπηρετεί εδώ και χρόνια. «Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν πολύ δύσκολο. Σκέφτηκα να σταματήσω, να φύγω από το πρωινό, γιατί έχει αλλάξει πάρα πολύ. Αγαπώ το πρωινό, αλλά θα μπορούσα να κάνω κάτι πιο ήρεμο, όπως ένα τηλεπαιχνίδι ή μια βραδινή εκπομπή. Θα ήταν πιο εύκολο για μένα».

Η εξομολόγησή της για τη δεύτερη πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της ήταν εξίσου αποκαλυπτική: «Όταν έπρεπε να φύγω από τον ΑΝΤ1, ήταν μια συνειδητή απόφαση. Δεν το μετάνιωσα, αλλά ήταν δύσκολο γιατί δεν είμαι των αλλαγών». 

Φαίη ΣκορδάπαρουσιάστριαMEGA