Lifestyle|21.09.2024 16:20

Selena Gomez: Απαντά στους επικριτές της μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Newsroom

Σε μια εκ βαθέων ομιλία που κέρδισε τις εντυπώσεις, η Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όσους την επικρίνουν για την ειλικρίνειά της σχετικά με τις προσωπικές της δυσκολίες.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, γνωστή από τη σειρά «Only Murders in the Building», μίλησε ανοιχτά στην εκδήλωση «Women in Film» στο Μπέβερλι Χιλς την Πέμπτη (19/09), λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψή της ότι δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει παιδιά.

«Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτος και να λες στους ανθρώπους πότε χρειάζεσαι βοήθεια – αυτό δεν είναι ντροπή» ανέφερε, μιλώντας με πάθος στο κοινό, ενώ το σχετικό βίντεο έγινε γρήγορα viral στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ναι, αποκάλυψα ότι δεν μπορώ να κυοφορήσω. Ναι, μίλησα για τη διπολική διαταραχή μου. Άντε γαμ***. Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτή είμαι εγώ» πρόσθεσε με έντονο τόνο, υπερασπιζόμενη τη δύναμη της αυθεντικότητας.

«Δεν είναι όλα τέλεια στη ζωή μου»

Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η 11χρονη αδελφή της, Γκρέισι, στην οποία η ηθοποιός απευθύνθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. «Θέλω να είμαι υποστηρίκτρια των γυναικών, γι' αυτό μοιράζομαι τα βιώματά μου. Δεν είναι όλα τέλεια στη ζωή μου. Είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να είμαι» εξήγησε με ειλικρίνεια.

Σε πιο επιθετικό ύφος, η Γκόμεζ συμπλήρωσε: «Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πει ότι δεν είστε καλοί άνθρωποι. Χ*σε όποιον σας λέει ότι είστε θύμα. Για μένα, είστε επιζώντες».

Η αποκάλυψή της σχετικά με την αδυναμία της να κυοφορήσει ήρθε μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Vanity Fair, όπου εξομολογήθηκε: «Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω παιδιά λόγω σοβαρών ιατρικών προβλημάτων που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο».

Η Σελένα Γκόμεζ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την υγεία της, έχοντας διαγνωστεί με λύκο το 2013, υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού το 2017 και αντιμετωπίζοντας τη διπολική διαταραχή από το 2018. Η δυναμική στάση της αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες θαυμαστές της, που βλέπουν σε εκείνη μια γυναίκα που δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

παιδίηθοποιόςΣελένα Γκόμεζ