Lifestyle|23.09.2024 09:54

Πρίγκιπας Χάρι: Ναυαγεί η επανένωση του με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ;

Newsroom

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προκάλεσαν έκπληξη αφού ευχήθηκαν αμφότεροι με τις συζύγους τους δημοσίως στον πρίγκιπα Χάρι για τα 40ά του γενέθλια, πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια. Πολλοί θεώρησαν την κίνηση αυτή ως μία πρώτη κίνηση επανένωσης της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη για πολλούς επανασύνδεση μάλλον πρόκειται να αργήσει. Όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό του στο X ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Christ Ship, ο δούκας του Σάσεξ θα πραγματοποιήσει μια σύντομη επίσκεψη στο Λονδίνο στις 30 Σεπτεμβρίου για να παραστεί στην ετήσια τελετή απονομής βραβείων για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Well Child, «αγαπητό στην καρδιά του».

Όμως, ο Χάρι δε σκοπεύει να δει ούτε τον πατέρα του ούτε τον αδελφό του κατά τη διάρκεια της παραμονής του, σύμφωνα με την Daily Beast. Ένας παλιός φίλος του πρίγκιπα Χάρι εξήγησε: «Ο Χάρι δεν περιμένει να τον καλέσει ο βασιλιάς ή ο Ουίλιαμ». Άλλες πηγές, τις οποίες επικαλείται και πάλι η Daily Beast, αποκάλυψαν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας αρνείται να δει τον αδελφό του.

Φέρεται να είναι ακόμη θυμωμένος για τα «χοντροκομμένα και αποκαλυπτικά» σχόλια του αδερφού του στα απομνημονεύματά του, Spare, σύμφωνα με την Daily Beast. Λέγεται επίσης ότι κατηγορεί τον αδελφό του, επειδή στοχοποίησε τη σύζυγό του  Κέιτ Μίντλετον και την άφησε να κατηγορηθεί ότι έκανε ρατσιστικές ερωτήσεις για το χρώμα του δέρματος του γιου του, Αρτσι.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται επίσης να έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκαλούν τη σύζυγό του Κέιτ και όχι Κάθριν, όπως εκείνη ζήτησε. Στενός φίλος του πρίγκιπα Ουίλιαμ αποκάλυψε: «Αυτήν τη στιγμή ο Ουίλιαμ επικεντρώνεται στην οικογένειά του και δε θα συναντήσει τον Χάρι». Ενώ αποκάλυψε ότι τα δύο αδέλφια δεν μίλησαν καν στην κηδεία ενός από τους θείους τους τον περασμένο μήνα.

Στη Σκωτία ο βασιλιάς Κάρολος

Όπως δε θα δει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι δε θα συναντήσει ούτε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο τέλος του μήνα. Αρκετά βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως συγκεκριμένο λόγο, το αντίστοιχο πρόγραμμα του 75χρονου βασιλιά και του γιου του. Ο βασιλιάς Κάρολος θα βρεθεί στη Σκωτία για να παραστεί σε έναν ειδικό εορτασμό για την 25η επέτειο του Κοινοβουλίου της Σκωτίας στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η Telegraph και η Express εξήγησαν: «Ο Κάρολος αναμένεται να παραμείνει στη χώρα για λίγες ημέρες μετά την εκδήλωση, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά το παράθυρο της συνάντησής του με τον εν διαστάσει γιο του». Επιπλέον, όπως επεσήμανε η Daily Beast, ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να μείνει σε βασιλική κατοικία, αλλά σε ξενοδοχείο στο κεντρικό Λονδίνο.

Πρίγκιπας ΧάριΚέιτ Μίντλετονπρίγκιπας ΟυίλιαμΒασιλιάς Κάρολος