Lifestyle|23.09.2024 09:34

Διονύσης Πρώιος: «Δεν ξέρουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο» - Τι λέει φίλος του

Newsroom

Απαντήσεις για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Διονύση Πρώιο, γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, ζητούν τα κοντινά του πρόσωπα, καθώς όπως αναφέρει ένας φίλος του «δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο».

Μιλώντας στον Alpha, ο στενός φίλος του μάγειρα, Κίμωνας Πάττας, αναφέρει: «Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται».

«Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα»

Και συνεχίζει: «Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν μαζεμένοι κάποια ξαδέλφη του και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά».

«Δεν έχουμε πόρισμα - Δεν ξέρουμε τι συνέβη» 

«Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Γνωριζόμασταν 25 χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κίμων Πάττας.

«Έφυγε» με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε ο γιος του 

Ο πρώην παίκτης της εκπομπής μαγειρικής Mastechef, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών ανέφεραν ότι θα έκανε χειρουργείο στο κεφάλι, όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, τελικά όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο άτυχος μάγειρας «κατέληξε».

Τραγική ειρωνεία είναι πως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε «φύγει» και ο γιος του Διονύση Πρώιου, Μιχάλης. Ο νεαρός είχε πεθάνει επίσης σε τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας την ίδια μηχανή που οδηγούσε και ο πρώην παίκτης του MasterChef. Ο ίδιος είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιο του όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

ειδήσεις τώραριάλιτιMasterChefθάνατοςτροχαίο δυστύχημα