Lifestyle|23.09.2024 10:12

Sylvester Stallone: Αγόρασε έπαυλη δεκάδων εκατομμυρίων για τις τρεις κόρες του

Newsroom

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) ολοκληρώνει την αγορά ενός υπερπολυτελούς αρχοντικού με οκτώ υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια στο Ανατολικό Χάμπτον της Νέας Υόρκης, αξίας 24,95 εκατομμυρίων δολαρίων, για τις τρεις κόρες του.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο 78χρονος ηθοποιός κατέθεσε προσφορά σε μετρητά για το σπίτι για τις τρεις κόρες του με την 56χρονη σύζυγό του Τζένιφερ Φλάβιν, την 28χρονη Σοφία, την 26χρονη Σιστίν και την 22χρονη Σκάρλετ.

Ο Σταλόνε είναι επίσης πατέρας δύο γιων με την πρώτη του σύζυγο την 74χρονη Σάσα Σζακ, - του 45χρονο Σέρτζο και του Σέιτζ, ο οποίος πέθανε στα 36 του χρόνια από στεφανιαία νόσο τον Ιούλιο του 2012.

Πρόκειται για μια νεόκτιστη έπαυλη στα Χάμπτονς, η οποία καταχωρήθηκε από τους μεσίτες ακινήτων Martha Gundersen και Paul Brennan. Οι κόρες του σταρ αναμένεται να μετακομίσουν στην κατοικία το επόμενο καλοκαίρι, ανέφερε η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι η πώληση της έπαυλης δεν είχε κλείσει επίσημα έως την Τετάρτη.

Ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ δεν έχει ακόμη επισκεφθεί αυτοπροσώπως το αρχοντικό, αφού υπέβαλε την προσφορά του όταν το είδε μέσω δύο βιντεοσκοπημένων περιηγήσεων, ανέφερε η εφημερίδα.

Η έπαυλη για την οποία ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά της έχει τρία επίπεδα με ανελκυστήρα και βρίσκεται ένα μίλι μακριά από την προκυμαία του Ατλαντικού Ωκεανού και δίπλα σε καταστήματα και εστιατόρια της περιοχής.

ηθοποιόςΣιλβέστερ Σταλόνε