Lifestyle|23.09.2024 16:41

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Madonna στο σόου των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο

Newsroom

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι ότι η Μαντόνα (Madonna) ξέρει καλύτερα από τον καθένα να τραβάει με κάθε της εμφάνιση όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας επάνω της.

Η βασίλισσα της ποπ έφτασε στο σόου των Dolce & Gabbana SS25 για την Ανοιξη και το καλοκαίρι του 2025 στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, καλυμμένη με ένα εντυπωσιακό μαύρο, πλεκτό πέπλο.

Περπάτησε μέχρι την πρώτη σειρά του σόου - του οποίου όπως φάνηκε ήταν η μούσα - μέσα στο εντυπωσιακό πέπλο, δημιουργία του οίκου, όπως και το υπόλοιπο outfit της.

Για τη σπάνια έξοδό της στο σόου του ιταλικού οίκου, η Μαντόνα συνδύασε το πέπλο της με ένα μακρύ, slip dress με σκίσιμο στο πόδι. Μαύρο ήταν και το μπούστο που έβαλε πάνω από το φόρεμά της, αλλά και η τσάντα που κράτησε.

Κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου, όχι μόνο χάρη στο status της, αλλά και χάρη στην επιρροή της στο σόου και στη συλλογή, η οποία ήταν ξεκάθαρη. Το στυλ ήταν παντού στην πασαρέλα με την επιρροή από τα ξανθά μαλλιά να κυριαρχεί.

Στο τέλος του σόου οι ιδρυτές του οίκου Domenico Dolce and Stefano Gabbana, χαιρέτησαν την pop star μέσα σε πολλά χειροκροτήματα.

ΜαντόναDolce & Gabbana