Lifestyle|23.09.2024 16:00

Οδυσσέας Σταμούλης για την απώλεια του γιου του: «Από εκεί και πέρα, υπάρχεις»

Newsroom

Ο Οδυσσέας Σταμούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινό» και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, αλλά και την απώλεια του γιου του.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τη σχέση του με τη δημοσιότητα: «Τα έχω καταφέρει καλά 40 χρόνια, χωρίς να επιζητώ τη δημοσιότητα. Αυτά είναι μάταια πράγματα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να κάνεις περιουσία, πρέπει να είσαι άνθρωπος της περιουσίας. Εγώ δεν είμαι. Τότε, αμοιβόμασταν λίγο καλύτερα από ό,τι αμοίβεται τώρα ο κόσμος».

Αναφορικά με το επάγγελμα του ηθοποιού, είπε: «Δεν πίστευα ότι το επάγγελμα του ηθοποιού θα εξευτελιστεί, αλλά είχα στο μυαλό μου ότι πρέπει να δουλεύω. Με το τηλεοπτικό τοπίο δεν έχω μεγάλη σχέση σήμερα. Μου λείπει η τηλεόραση, γιατί έπαιρνα άλλα χρήματα».

Τέλος, μίλησε για την απώλεια του γιου του. «Η απώλεια του δικού μου παιδιού δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικότερη από την απώλεια οποιουδήποτε παιδιού. Η απώλεια είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους. Ο πόνος και η στενοχώρια είναι προσωπικά πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχεις», είπε κλείνοντας.

ηθοποιός