Lifestyle|24.09.2024 10:57

Ανησυχία μετά την τελευταία εμφάνιση του Harrison Ford: «Δε φαίνεται καλά»

Newsroom

Ο Χάρισον Φορντ (Harrison Ford) προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές του μετά την πρόσφατη εμφάνισή του στην έκθεση D23 της Disney τον Αύγουστο, όπου αποδέχτηκε την τιμή του θρύλου της Disney.

Ο 82χρονος ηθοποιός έλαβε ένα βραβείο τύπου «Hall of Fame» για την εταιρεία παραγωγής, το οποίο αναγνωρίζει τη σημαντική συνεισφορά του στη Lucasfilm, θυγατρική της Disney.

Οι θρυλικοί ρόλοι του Φορντ – κυρίως ο Han Solo από το «Star Wars» και ο περιπετειώδης αρχαιολόγος  Ιντιάνα Τζόουνς– τον έχουν καθιερώσει σταθερά ως μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του στούντιο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Φορντ άφησε τα αποτυπώματα των χεριών του σε τσιμέντο, αν και οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι δυσκολευόταν να υπογράψει το όνομά του δίπλα τους. Ένα βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα «Good Morning America» στο Instagram, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα σχόλια.

 

«Δεν φαίνεται καλά», σχολίασε ένας ανήσυχος θαυμαστής, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Συγχαρητήρια σ’ αυτόν, αλλά μου ραγίζει η καρδιά που τον βλέπω τόσο αδύναμο».

Ένας άλλος σχολίασε: «Ανησυχεί κάποιος άλλος που το ένα χέρι ήταν πιο πιεσμένο από το άλλο;» «Δύσκολο να βλέπω τον άντρα μου να γερνάει», έγραψε μια άλλη. Ωστόσο, ένας πέμπτος θαυμαστής πρόσθεσε: «Να πάρει, δεν φαίνεται καλά».

Χάρισον Φορντηθοποιός