Lifestyle|24.09.2024 23:10

Δίπλα αλλά… πολύ μακριά από το Μπάκιγχαμ ο πρίγκιπας Χάρι

Newsroom

Ο πρίγκιπας Χάρι θα μείνει σε απόσταση αναπνοής από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατά το επερχόμενο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είναι απίθανο να συναντηθεί με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο.

Σύμφωνα με μια καλά ενημερωμένη πηγή, όπως γράφει η Daily Express, ο δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την κύρια κατοικία της οικογένειάς του όταν φτάσει στην πρωτεύουσα για τα Βραβεία «WellChild» στις 30 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα έρχονται καθώς ο Χάρι ανέβηκε στη σκηνή σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση του Κέβιν Κόστνερ το βράδυ της Παρασκευής για να τιμήσει την πιλότο του ελικοπτέρου Loren Courtney με ένα βραβείο.

Στο «Santa Barbara One805Live!», έρανος για τους πρώτους ανταποκριτές, ο Χάρι εμφανίστηκε μόνος καθώς η «άρρωστη» Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να χάσει την εκδήλωση.

Ο δούκας του Σάσεξ βρίσκεται επίσης στη Νέα Υόρκη για υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας εμφάνισης σε εκδήλωση για το βραβείο Diana για να τιμήσει την αείμνηστη μητέρα του, προτού κατευθυνθεί στο Λονδίνο για το προγραμματισμένο ταξίδι του.

Η πηγή σημείωσε ότι αν και ο πρίγκιπας επέλεξε να αποφύγει να μείνει σε βασιλική κατοικία, δεν έχει αποκλειστεί μια συνάντηση με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, αλλά είναι «πολύ απίθανη».

«Ο βασιλιάς πρόκειται να ταξιδέψει στα νότια στο τέλος Σεπτεμβρίου», είπε η πηγή. «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα γιορτάσουν τη 25η επέτειο του κοινοβουλίου της Σκωτίας στις 28 Σεπτεμβρίου και θα έχουν αρκετές ελεύθερες μέρες μετά».

«Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την εύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής θέσης στο ημερολόγιο», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η πηγή πρόσθεσε ότι μια επανασύνδεση πατέρα και γιου φαίνεται εξαιρετικά αμφίβολη λόγω της ταχύτητας με την οποία θα βρίσκονται και οι δύο εντός και εκτός πρωτεύουσας.

Μέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας ΧάριΒασιλιάς Κάρολος