Lifestyle|24.09.2024 20:00

Η Jane Fonda πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 86 της χρόνια

Newsroom

Η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) έδειχνε πιο εντυπωσιακή -και λαμπερή- από ποτέ στην πασαρέλα στο Παρίσι αφού εμφανίστηκε με μια αστραφτερή ασημένια καμπαρντίνα, την οποία συνδύασε με τα ασημόχρωμα αθλητικά της παπούτσια.

Η 86χρονη ηθοποιός, μαζί με αρκετές διασημότητες – μεταξύ των οποίων οι Αντι Μακντόουελ, Κένταλ Τζένερ και Εύα Λονγκόρια – συμμετείχαν στην έβδομη εκδήλωση «Le Deeile Walk Your Worth» γνωστής εταιρείας καλλιντικών προιόντων, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για να γιορτάσει την ενδυνάμωση των γυναικών.

Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ σταρ έδειχνε υπέρλαμπρη επιδεικνύοντας τα γκρίζα της μαλλιά αλλά και την άνεση στην πασαρέλα που της χαρίζουν η εμπειρία και η ηλικία.

Η Φόντα χαιρέτησε παιχνιδιάρικα τους παρευρισκόμενους στην επίδειξη μόδας από την πασαρέλα και έκλεισε το μάτι στο πλήθος όταν έφτασε στο τέλος της πασαρέλας. Επιλέχθηκε να περπατήσει στην επίδειξη καθώς είναι μία από τις πρέσβειρες της εταιρείας.

Πολλοί από τους θαυμαστές της σχολίασαν τη θεαματική της εμφάνιση στην πασαρέλα και να χειροκροτήσουν το είδωλο του Χόλιγουντ. «Ουάου ουάου ουάου ουάου, σχεδόν 87 ετών και το απογειώνει στην πασαρέλα», ξετρελάθηκε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ανατρίχιασα βλέποντάς τη μόλις τώρα! Είναι ένας θησαυρός».

Άλλοι επαίνεσαν τη Φόντα γιατί έχει «τόση αυτοπεποίθηση και ομορφιά». Ένας άλλος θαυμαστής δεν μπορούσε παρά να εγκωμιάσει τις ασημένιες τούφες της σταρ. «Λατρεύω τα μαλλιά της έτσι», έγραψε.

ηθοποιόςεβδομαδα μόδαςΤζέιν Φόντα