Lifestyle|24.09.2024 19:33

Taylor Swift: Η μητέρα του Travis Kelce τη θεωρεί το κατάλληλο ταίρι για τον γιο της

Newsroom

Η μητέρα του Τράβις Κέλσι (Travis Kelce), Nτόνα Κέλσι αποκάλυψε στο Page Six τον λόγο που πιστεύει η ίδια ότι η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) είναι το τέλειο ταίρι για τον γιο της

Στην πρεμιέρα της σειράς «Grotesquerie», στην οποία πρωταγωνιστεί ο σταρ των Kansas City Chiefs, στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, η Nτόνα είπε ότι βρίσκει «κάπως ενδιαφέρουσα» τη σχέση υψηλού προφίλ με την ποπ σταρ.

«Είναι καλός τύπος. Πραγματικά είναι. Είναι καλός», σχολίασε. «Είναι ευγενικός. Είναι γενναιόδωρος. Και απ' ό,τι καταλαβαίνω, το ίδιο είναι κι εκείνη». Η Nτόνα πρόσθεσε για το ζευγάρι: «Ελπίζω να περνούν καλά».

Σχετικά με τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά 10 επεισοδίων του Ράιαν Μέρφι για το FX, η Ντόλα σημείωσε: «Ω, είναι τόσο φοβερό. Απλά να μπορείς να βλέπεις τα παιδιά σου να κάνουν αυτό που τους αρέσει απόλυτα να κάνουν, και ελπίζω αυτό να είναι κάτι που του αρέσει! Ξέρω ότι ήθελε να δοκιμάσει [την υποκριτική], οπότε θα δούμε πώς θα πάει».

Η 71χρονη - η οποία είναι επίσης μαμά του πρώην παίκτη των Philadelphia Eagles, Τζέισον - εξήγησε ότι «πάντα έλεγε» και στα δύο παιδιά της: «Αν κάνεις κάτι που αγαπάς να κάνεις, θα γίνεις πολύ καλός σε αυτό».

Αναγνώρισε ότι είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς αν ο Τράβις «αγαπάει να το κάνει», αλλά σημείωσε ότι είναι «μαθαίνει εύκολα, επειδή ασχολείται με τον αθλητισμό».

Ο διάσημος αθλητής άρχισε να βγαίνει με την επίσης 34χρονη τραγουδίστρια πέρυσι και έγινε αμέσως το πιο αγαπητό ζευγάρι του κόσμου.

τραγουδίστριαΤέιλορ Σουίφτ