Lifestyle|25.09.2024 16:51

Γενέθλια για την Catherine Zeta-Jones: Η γυμνή φωτογραφία και οι ευχές του Michael Douglas

Newsroom

H Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) γιορτάζει σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου τα 55α γενέθλιά της. Η Ουαλή ηθοποιός θέλησε να γιορτάσει αυτή τη μέρα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Η σταρ του «Σικάγο» με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν με μία φωτογραφία της από τα παλιά. Σε αυτή η Τζόουνς ποζάρει ολόγυμνη σε ένα μπάνιο, έχοντας θολώσει τα επίμαχα σημεία, φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και κοιτώντας τον καθρέφτη.

 

Mάλιστα, η Τζόουνς έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον σύζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas), ο οποίος γίνεται 80 και με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2000 και έχουν τρία παιδιά.

«Με το κοστούμι γενεθλίων μου! Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια που μοιράζομαι την ημέρα των γενεθλίων μου με τον σύζυγό μου, δεν έχω ιδέες για δώρα! Αυτή είναι η δεύτερη επιλογή δώρου, οι μπάλες του γκολφ είναι η πρώτη επιλογή… φυσικά», έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός

Λίγο πριν η Τζόουνς ανάρτησε μια τρυφερή φωτογραφία τους και ευχήθηκε σε ξεχωριστή ανάρτηση στον άντρα της.

 

«Χρόνια πολλά στον Μάικλ και σε μένα!! Αυτοί ήμασταν εμείς στα γενέθλιά μας πριν από 25 χρόνια! Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Ο φίλος μας Jean Pigozzi μας τράβηξε στη Νέα Υόρκη!!».

Οι ξεχωριστές ευχές του Μάικλ Ντάγκλας

O Μάικλ Ντάγκλας πρόλαβε την πολυαγαπημένη του σύζυγο και αφού ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, τη συνόδευσε με τις γλυκές ευχές του.

 

«Στην αδερφή μου που έχουμε μαζί γενέθλια, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά! Εύχομαι η νέα σου χρονιά να είναι η καλύτερη!» έγραψε ο χολιγουντιανός σταρ στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Μάικλ ΝτάγκλαςΚάθριν Ζέτα Τζόουνςηθοποιός