Lifestyle|26.09.2024 10:42

Μαρινέλλα: Τα λόγια της τραγουδίστριας στην αρχή της συναυλίας - Όλη η showbiz εύχεται «περαστικά»

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η λαϊκή τραγουδίστρια, Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Το κοινό, που είχε συγκεντρωθεί για να την απολαύσει ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της, παρακολούθησε με αγωνία τη στιγμή που η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έχασε τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία». Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των γιατρών ανέφερε: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκονται η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου, οι οποίες βρίσκονταν στο Ηρώδειο και κάθονταν στις πρώτες θέσεις. Αυτό που ξεκίνησε ως μια βραδιά γιορτής και μουσικής, κατέληξε σε τεράστια αγωνία για την οικογένεια και τους θαυμαστές της.

Σοκαρισμένος ο Αντώνης Ρέμος

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ελενα Παπαρίζου αλλά και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αποχώρησε εμφανώς αναστατωμένος. «Όλα καλά παιδιά. Θα δούμε. Θα περιμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν και θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση» δήλωσε στους δημοσιογράφους, χωρίς να κρύβει την ανησυχία του.

Οι εκδηλώσεις αγάπης και στήριξης δεν άργησαν να έρθουν, με πολλούς φίλους και συναδέλφους να εκφράζουν δημόσια την αγωνία τους. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία με τη Μαρινέλλα στο Instagram, γράφοντας: «Προσεύχομαι για σένα αγαπημένη μου», ενώ η Ρούλα Κορομηλά ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας, συνοδεύοντάς την με τις ευχές της: «Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά».

 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, ξέσπασε στα social media, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της Μαρινέλλας μαζί με τον Στέλιο Καζαντζίδη και έγραψε: «Αγαπημένη μας γίνε γρήγορα καλά και όλοι εμείς ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Δεν σου αξίζει τόση χολή και δηλητήριο… το επίπεδο μας φαίνεται όταν κάποιος πέφτει… τα λόγια περιττά…».

 

Η κατάσταση της υγείας της παρακολουθείται στενά, με όλους να περιμένουν τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές για την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Το βίντεο της κατάρρευσης

Η πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα, με τον παρουσιαστή να εκφράζει δημόσια τη συγκίνηση και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση. «Η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη κι όλοι ευχόμαστε να τα πάει καλά, να ξεπεράσει τον κίνδυνο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, τονίζοντας πως τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια είχε καταπονηθεί από τις πρόβες και ότι πριν τη συναυλία υπέφερε από έντονο πονοκέφαλο.

Η συναυλία ξεκίνησε με την Μαρινέλλα να καλωσορίζει τους θεατές της στη μεγάλη βραδιά: «Νομίζω αυτό το βράδυ θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Είναι ένα πρόγραμμα που το φτιάξαμε με πολλή αγάπη. Ελπίζω να περάσετε όμορφα, όχι μόνο εσείς αλλά κι εμείς», ήταν οι πρώτες λέξεις της. 

Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, όταν βίντεο που κατέγραφε τη στιγμή της λιποθυμίας κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ειδησεογραφικά κανάλια. Αυτό προκάλεσε βαθιά στεναχώρια στην οικογένειά της, και ιδιαίτερα στην κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη όχι μόνο με την κατάσταση της υγείας της μητέρας της, αλλά και με την αδιακρίτως δημοσιευμένη εικόνα της πιο δύσκολης στιγμής της.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day», η οικογένεια της Μαρινέλλας δεν επιθυμεί να παίζεται το βίντεο της κατάρρευσης. «Η κόρη της έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που το βίντεο αυτό έγινε φέιγ βολάν παντού». Η ίδια κατέκρινε την τάση ορισμένων να αναπαράγουν τέτοιες εικόνες, επισημαίνοντας πως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύει της περιέργειας.

Σε μια εποχή που τα μέσα ενημέρωσης τροφοδοτούν τις «ανθρωποφαγικές τάσεις», η έκκληση της οικογένειας της Μαρινέλλας έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι ακόμα και οι δημόσιες φιγούρες έχουν το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα και τον σεβασμό

Αντώνης ΡέμοςΜαρινέλλαΝίκος ΧατζηνικολάουΣταματίνα ΤσιμτσιλήΗρώδειοτραγουδίστρια