Lifestyle|28.09.2024 10:50

Συγκινεί η Whoopi Goldberg για τη Maggie Smith: «Μοναδική στο είδος της»

Newsroom

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ (Whoopi Goldberg) έκανε μια ανάρτηση στα social media για την αγαπημένη της φίλη, Μάγκι Σμιθ (Maggie Smith) που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Η Βρετανίδα ηθοποιός πέθανε το πρωί της Παρασκευής όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της με ανακοίνωση στα social media.

Η καλή της φίλη κι επίσης, ηθοποιός, Γούπι Γκόλντμπεργκ δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ταινία «Sister Act» όπου συμπρωταγωνίστησαν, για να τιμήσει τη μνήμη της.

 

«Η Μάγκι Σμιθ ήταν μια σπουδαία γυναίκα και εξαιρετική ηθοποιός. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχα την τύχη να συνεργαστώ με την "μοναδική στο είδος της". Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια... Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η αναγγελία του θανάτου

Η οικογένεια της Μάγκι Σμιθ έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της με μία ανακοίνωση, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Μάγκι Σμιθ. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο νοσοκομείο νωρίς σήμερα το πρωί, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Ήταν μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της στο τέλος. Αφήνει πίσω δύο γιους και πέντε αγαπημένα εγγόνια που είναι συντετριμμένα από την απώλεια της εξαιρετικής μητέρας και γιαγιάς τους. Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε το υπέροχο προσωπικό του νοσοκομείου «Chelsea and Westminster» για τη φροντίδα και την αμέριστη ευγένειά τους κατά τις τελευταίες ημέρες της. Σας ευχαριστούμε για όλα τα ευγενικά σας μηνύματα και την υποστήριξή σας και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή»

Γούπι Γκόλντμπεργκ