Lifestyle|28.09.2024 12:49

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται»

Newsroom

Τις νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, μετέφερε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ ανέφερε πως τα επόμενα εικοσιτετράωρα που θα έρθουν, είναι κρίσιμα για την κορυφαία ερμηνεύτρια. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς», ανέφερε για τη Μαρινέλλα.

«Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά», επισήμανε η Ματίνα Παγώνη ενώ παράλληλα συμπλήρωσε πως η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται πως η σπουδαία τραγουδίστρια υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης και έκτοτε νοσηλεύεται στο ΥΓΕΙΑ.

Ματίνα ΠαγώνηΜαρινέλλα