Lifestyle|28.09.2024 15:16

Diddy: Νέα σοκαριστική καταγγελία για βιασμό - Της έδωσε κεταμίνη και την άφησε έγκυο

Newsroom

Ο Sean «Diddy» Combs βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμη μια σοκαριστική μήνυση, καθώς μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι τη βίασε και την άφησε έγκυο ενώ ήταν αναίσθητη το 2022.

Η γυναίκα ανέφερε ότι απέβαλε και υπέστη σοβαρό ψυχικό τραύμα από τη φρικιαστική επίθεση, η οποία συνέβη, όπως υποστηρίζει, αφού ο Combs την πίεσε να χρησιμοποιήσει κεταμίνη και άλλες ουσίες που την έκαναν να χάσει τις αισθήσεις της. Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνονται στη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη από μια γυναίκα με το ψευδώνυμο «Jane Doe» και δημοσιοποιήθηκαν πρώτα από την εφημερίδα The Independent.

Η νέα καταγγέλλουσα του Diddy δήλωσε ότι η σχέση τους ξεκίνησε όταν γνωρίστηκαν στο εξωτερικό το 2020. Σύντομα μετά από αυτό, η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο μουσικός άρχισε να στέλνει τακτικά συνεργάτες στο σπίτι της, οι οποίοι τη μετέφεραν για να τον συναντήσει στις κατοικίες του στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Ο ράπερ φέρεται προσπαθούσε να την πείσει να περάσει τη νύχτα μαζί του. Η γυναίκα ανέφερε ότι ένιωθε ιδιαίτερα πιεσμένη να ενδώσει στις απαιτήσεις του, καθώς οι συνεργάτες του την πίεζαν και κατ’ ιδίαν.

Όταν βρισκόταν μαζί του, ο μουσικός, ο οποίος κρατείται χωρίς εγγύηση για ομοσπονδιακές κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης, φέρεται να τη νάρκωνε «με αλκοόλ και άγνωστες ουσίες» παρά τη θέλησή της. Η γυναίκα υποστηρίζει επίσης ότι εξαναγκαζόταν να παραμένει στο δωμάτιο του Diddy με «άλλους άντρες και γυναίκες», χωρίς τη συναίνεσή της.

«Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Jane Doe αναγκάστηκε να δει τον κατηγορούμενο Combs να χαστουκίζει και να κακοποιεί άλλες γυναίκες», αναφέρεται στη μήνυση. Προστίθεται επίσης ότι η γυναίκα «φοβόταν» τι θα της έκανε ο Combs αν έλεγε όχι.

Το μοιραίο πρωινό

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ξύπνησε ένα πρωί μετά από μία από τις επισκέψεις της στην έπαυλη του Diddy στο Μαϊάμι και συνειδητοποίησε ότι είχε υποστεί σωματικά τραύματα. Αυτά περιλάμβαναν μελανιές στο σώμα και ένα σημάδι δαγκώματος στη φτέρνα του ποδιού της.

Οι συγκεκριμένοι τραυματισμοί φέρεται να συνέβησαν το 2022, την ίδια χρονιά που η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο Combs την άφησε έγκυο, αφού την εξανάγκασε να πάρει κεταμίνη και άλλες ουσίες που την έκαναν να χάσει τις αισθήσεις της. Λίγο μετά από εκείνη τη νύχτα, η γυναίκα ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος από τον Combs και τον ενημέρωσε.

Η μήνυση αναφέρει ότι ο Combs δεν ήθελε η γυναίκα να κρατήσει το παιδί και την πίεσε να κάνει άμβλωση μέσω των συνεργατών του, οι οποίοι φέρεται να την παρενοχλούσαν συνεχώς. Η γυναίκα τελικά απέβαλε λίγο αργότερα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη μήνυση, η επικοινωνία του Combs με τη γυναίκα δε σταμάτησε μετά την απώλεια του παιδιού. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Diddy συνέχισε να την καλεί, να της στέλνει μηνύματα και να την παρακολουθεί μέχρι τον Ιούλιο, προσπαθώντας να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει σιωπηλή σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι κατηγορίες της Παρασκευής προστίθενται σε μια λίστα με σχεδόν δώδεκα μηνύσεις που έχουν κατατεθεί από φερόμενα θύματα του Combs. Πολλές από τις καταγγελίες ακολουθούν ένα παρόμοιο μοτίβο κακοποίησης από τον μουσικό, με τον Combs να χρησιμοποιεί τη φήμη του για να προσελκύσει γυναίκες και στη συνέχεια να τις κακοποιεί όταν είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

ράπερDiddy